Connect with us

ACTUALITATE

Mihai Weber, alături de echipa PSD de la Municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a fost în mijlocul echipei de campanie de la Organizația Municipală a partidului, la întâlnirile cu târgujienii. Locuitorii Municipiului Târgujiu au profitat de întâlnirea cu deputatul Mihai Weber, dar și cu candidatul PSD la primărie , Ciprian Florescu, pentru a-și spune problemele cu care se confruntă. Pe lângă faptul că orașul nu se mai bucură de o bună gospodărire, una dintre cele mai mari nevoi comunicate de cetățeni se referă la lipsa unei viziuni de dezvoltare a Municipiului Târgu Jiu, care să facă din acesta un oraș modern, un oraș european. Aceasta este alternativa pe care o oferă Ciprian Florescu: dezvoltarea Municipiului Târgu Jiu și înscrierea lui pe harta celor mai importante obiective culturale.

”Pe Ciprian l-am sprijinit cu toată tăria pentru funcțiile de Prefect și de Ministru Secretar de Stat în M.A.I., dar și pentru candidatura la Primăria Târgu-Jiu. Și acum, ca și atunci, am încredere în capacitatea lui Ciprian Florescu de a coagula și organiza o echipă în jurul său, în puterea lui de muncă, motiv pentru care nu am nicio emoție că va câștiga această bătălie electorală, devenind unul dintre cei mai buni primari din România.

Succes, domnule Primar Ciprian Florescu”, se arată într-o postare făcută de Mihai Weber pe o rețea de socializare.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro
CUI mandatar financiar: 21200019
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Biciclist mort, după ce s-a dezechilibrat și a căzut

Postat acum

on

De către

Un accident banal a dus la moartea unui biciclist, din comuna Mușetești. Bărbatul a căzut de pe bicicletă, noaptea trecută și a rămas lat. Echipajul de salvare, sosit la fața locului, a constatat decesul. “Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 47 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Mușetești, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut. În urma căzăturii a survenit decesul bărbatului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident cu victimă în zona Bârsești

Postat acum

on

De către

O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, în zona Bârsesti.

În urma impactului a rezultat rănirea unui barbat care era în stare de conștiență, cooperant, a fost preluat de catre un echipaj din cadrul SAJ si transportat la UPU Tg-Jiu. Victima este chiar șoferii mașinii răsturnate. Șoferul se pare că era băut.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR