Connect with us

POLITICĂ

Mesajul candidatului Iulian Popescu către targujieni

Postat acum

on

0 Shares

Dragi târgujieni,

Sunt Iulian-Vasile Popescu și candidez la Primăria Târgu Jiu.

Născut și crescut aici, în orașul lui Brâncuși, la umbra Coloanei Fără Sfârșit, duc de 41 de ani prin viață moștenirea părinților, clădită pe repere sănătoase: cunoaștere, onestitate, verticalitate, respect, valori pe care i le transmit zilnic și fiului meu.

Am pornit pe drumul educației la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” și Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. După liceu am urmat Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica din București, perioadă în care am avut două joburi și am reușit să fondez o firmă în domeniul IT. Am muncit cu o energie nebună și am dus Soft Tehnica în topul firmelor din România, prin aplicații software utilizate în țară și străinătate.

După 20 ani de activitate în mediul privat, am simțit chemarea rădăcinilor. Așa am înființat Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație, din respect pentru cultura, istoria și identitatea noastră și cu gândul la generația de mâine.

Am început să vorbesc lumii despre Gorj și gorjeni, prin proiectele culturale ”Ceasul Tudor Vladimirescu”, ”Vinul Constantin Brâncuși”, festivalul Gorj AeroShow sau re-editarea cărților noastre fundamentale, scrise de Alexandru Ștefulescu – Istoria Târgu Jiului și Gorjul Istoric și Pitoresc.

Apoi am simțit că pot mai mult. Am oferit burse elevilor și studenților noștri geniali, am sprijinit arta și artiștii locali și am reușit să aduc acasă, la Târgu Jiu, pentru mediul de afaceri local, peste 20 milioane de euro din fonduri europene.

În anul 2020 am intrat în politică, nemulțumit de cum merg lucrurile în județul nostru.

Am deținut funcția de secretar de stat în domeniul meu de activitate – digitalizare și cercetare, iar apoi am fost prefectul județului Gorj.

La mai puțin de un an de la numire, am renunțat la funcție și candidez la primărie pentru că îmi pasă de oraș și oamenii lui.

Vreau ca Târgu Jiul să devină locul unde se stă, mai mult decât se pleacă.

Haideți să avem un Târgu Jiu așa cum ni-l dorim cu toții, haideți să construim un oraș pentru viitoarele generații.

Acum este momentul schimbării.

Pe 9 iunie deschidem orașul, împreună!

 

COMANDAT DE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL, FILIALA GORJ

COD MANDATAR 21240015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Shares
Publicitate

POLITICĂ

Senatorul Rujan și manifestarea penibilului din PNL: Bobiță, Dorele… ați pierdut!

Postat acum

on

De către

Senatorul social-democrat A avut o reacție tranșantă vizavi de manifestările PNL din ultimele zile de la Târgu Jiu și încercarea de a pune o pată urâtă pe votul democratic al gorjenilor.

„Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale”, a transmis parlamentarul PSD.

„Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți. Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice. Vă ajutăm cu maximă compasiune”, a completat Rujan.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Capotă a demisionat de la conducerea PER Gorj, în timp ce era în Maldive

Postat acum

on

De către

Gigel Capotă, liderul Partidului Ecologist Român Gorj, a demisionat din funcția de președinte în timp ce se afla în Maldive. Acesta a candidat pentru funcția de consilier județean PER pentru care a obținut 930 de voturi, dar și pentru funcția de consilier la Crasna.

Capotă nici măcar nu s-a votat deoarece a plecat în Maldive în vacanță cu o zi înainte de alegeri.

PER a scos doi consilieri locali la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cosmin Popescu a obținut 74.500 de voturi pentru Președinția CJ Gorj

Postat acum

on

De către

Clasamentul final al celor trei principali combatanți în bătălia pentru Consiliul Județean Gorj este următorul:

Cosmin Popescu- 74500 de voturi

Ion Iordache -47191 de voturi

Adrian Zorlescu- 20465 de voturi

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!