Connect with us

COMUNITATE

Mesaje emoționante, pentru medicul mort. „A smuls din ghearele morții numeroase suflete”

Postat acum

on

Colegii medicului anestezist, care a pierdut lupta cu o boală dură, deplâng pierderea specialistului de la Spitalul Județean Târgu Jiu. „Colegiul Medicilor Gorj deplânge plecarea dureroasă dintre noi a medicului Stăvilă Valeriu.
Originar din Republica Modova, doctorul Stăvilă a făcut cinste județului Gorj și SJU Târgu Jiu, prin activitatea sa remarcabilă desfășurată pe parcursul a 30 de ani. Specializat pe anestezie, la secția de Terapie Intensivă, doctorul Stăvilă s-a aflat de mulge ori față în față cu moartea, căreia i-a smuls din gheare numeroase suflete.
Cu regret, am aflat că în data de 09.10.2022, colegul și prietenul nostru a pierdut lupta cu propria-i viață.
În aceste momente, când cuvintele par a fi de prisos, Colegiul Medicilor Gorj, în numele întregului corp medical, dorește să transmită sincere condoleanțe familiei îndurerate. Drum lin în lumină și să vă odihniți în pace, domnule doctor Stăvilă!”, au transmis colegii doctorului Stăvilă.

Familia a anunțat că înmormântarea va avea loc joi, la ora 12. „Cu durere în suflet pentru toti prietenii, colegii, vecinii care doresc sa-si ia ramas bun de la tata sunt asteptati începând de mâine 11.10.2022, de la ora 10, la Capela Eden (sala mare). Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Municipal Tg-Jiu în ziua de 13.10.2022 la ora 12”, a anunțat fiica medicului.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

O salvare a intrat într-o cisternă de cereale! Șoferul de pe ambulanță și asistenta, în stare gravă

Postat acum

on

De către

Operațiunea de salvare este în desfășurare..

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Se pregătește telescaunul pe vârful Păpușa

Postat acum

on

De către

Zăpada la Rânca este numai bună de schi, motiv pentru care se fac pregătiri pentru punerea în funcțiune a telescaunului si a pârtiei pe vârful Păpușa.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Oficiali la Stănești: Depunere de coroane de flori la Monumentul Aviatorilor, unic în România!

Postat acum

on

De către

În debutul Zilei Naționale, primarul de Stănești, Costel Bicheru, a răspuns, astăzi, afirmativ campaniei de donare de sânge de la Runcu.

Deși era zi de mare sărbătoare, și autoritatea locală a pregătit, la rândul său, un program de manifestări cultural-artistice, primarul comunei Stănești a mobilizat mai mulți locuitori si împreună cu aceștia și cu consilierii locali s-au deplasat la Centrul de Transfuzie Sanguină, din comuna vecină, unde au fost întâmpinați de președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, de Adi Câmpeanu, primar al comunei Runcu și de către echipa Digi24.Au urmat manifestările programate în Stănești, punctul culminant fiind depunerea de coroane de flori de la Monumentul Aviatorilor, ridicat în 1944, pe același loc unde se află și prima Cruce a Eroilor, edificată în 1916.

La Stănești, cu aceasta ocazie, a participat o delegație a Prefecturii Gorj, condusă de prefectul județului Gorj, Cristina Cilibiu, iar din partea Consiliului Județean o delegație condusă de vicepreședintele Gherghe Nichifor.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR