Connect with us

SPORT

Meci cu campioana, azi, la Târgu Jiu

Postat acum

on

Meci important pentru echipa de baschet a CSM Târgu Jiu! Trupa gorjeană întâlnește, în această seară, campioana U BT Cluj Napoca. Meciul are loc de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din municipiu. Partida contează pentru etapa a VI-a a ligii naționale, spune directorul clubului, Robert Bălăeț. Oficialii clubului de la Târgu Jiu se declară dezamăgiți de începutul sezonului, care nu a adus rezultatele scontate. Robert Bălăeț dă de înțeles că urmează a fi luate măsuri. Meciul din această seară, împotriva campioanei U BT Cluj Napoca, se desfășoară cu tribunele goale, din cauza restricțiilor impuse de autoritățile centrale, pentru combaterea pandemiei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Fiul fostului director al Crucii Roșii Gorj, vicecampion național la baschet U17

Postat acum

on

De către

Final al Campionatelor Naționale la Baschet de juniori cu încă o performanță sportivă notabilă a lui Mihnea Vlaicu care alături de colegii lui din echipa Clubului Sportiv Universitar Știința București devin vicecampioni naționali ai C.N.U17 Masculin desfășurat la Ploiești. Mihnea Vlaicu este fiul lui Marius Vlaicu, fost director al Crucii Roșii Gorj.

Dupa 5 meciuri jucate la acest Turneu Final cu 3 victorii și 2 înfrângeri, Mihnea reușește să obțină și 3 premii individuale:

1) MVP-Most Valable Player;

2) TOP ASSISTER;

3) BEST FIVE- CEI MAI BUNI CINCI JUCĂTORI AI TURNEULUI.

Au fost transmise astfel tuturor participanților cu un plus si pentru echipa de baschet a Clubului Sportiv Școlar Tg-Jiu care a ocupat locul 6 din cele 8 echipe participante si sportivilor gorjeni STAICU MATEI( CSU STIINȚA BUCURESTI) și FÂNTÂNĂ DAVID( CS U BT CLUJ NAPOCA-care a fost desemnat si cel mai de perspectivă jucător) cât si pentru toate meciurile jucate.

Continuă să citeşti

SPORT

CSS Târgu Jiu, locul 6 la Campionatul Național de Baschet U17

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet U17 a CSS Târgu Jiu s-a clasat pe locul șase, în Campionatul Național al României. Unul dintre membrii echipei a fost al patrulea cel mai bun marcator al turneului, reușind să înscrie 100 de puncte.

Săptămâna aceasta, s-a desfășurat la Ploiești, în Sala Olimpia, Turneul Final de baschet masculin U17, turneu la care a participat și echipa CSS Târgu Jiu, antrenată de Ionuț Berca și Alex Gliga. La turneu, au participat cele mai bune opt echipe din România, respectiv: ASE București, CSO Voluntari, CSS Târgu Jiu, CSS 5 Paldors București, CSS-CSM Ploiești, UBT Cluj Napoca, Știința București, CSU Sibiu. Echipa CSS Târgu Jiu a câștigat meciurile cu CSS Paldors București și CSU Sibiu, terminând turneul pe locul 6 din cadrul Campionatului Național de Baschet al României U17 masculin. Echipa CSS Târgu Jiu, antrenată de Ionuț Berca, este în următoarea componență:
1. Cîmpeanu David
2. Văcaru Vlad
3. Vlădulescu Albert
4. Stoenescu Mario
5. Piculeas Octavian
6. Băloniu Damian
7. Filip Mihai
8. Duca Rareș
9. Badea Octavian
10.Țuțu Sergiu
11.Țuțu Cătalin
La turneul de la PLoiești, au mai participat trei sportivi formați la clubul CSS Târgu Jiu, care au obținut rezultate foarte bune. Vlaicu Popa Mihnea, actualmente component al echipei Știința București a fost desemnat MVP-ul turneului, cel mai bun pasator și BEST 5.
David Fântână, de la UBT Cluj Napoca, a fost desemnat „cel mai de perspectivă jucător al turneului”. Staicu Matei, de la Știința București, a fost pe locul II al Turneului Final.
David Cîmpeanu, de la CSS Târgu Jiu, a fost al 4-lea cel mai bun marcator al Turneului Final, înscriind 100 de puncte.

Continuă să citeşti

SPORT

Vulturii Fărcășești au câștigat Cupa României, faza județeană!

Postat acum

on

De către

Finala Cupei României, faza județeană, ediția 2022-2023, s-a disputat astăzi la Bustuchin, între Vulturii Farcașești și Jiul Rovinari. Scorul final a fost 4-3, după executarea loviturilor de departajare(0-0 după 90 minute de joc).

„Felicitări ambelor echipe, succes câștigătoarei, Vulturii Fărcășești, în următoarea fază a ediției, cea națională.Cu această ocazie, AJF Gorj a premiat toate echipele clasate pe locurile 1-3 in toate campionatele județene organizate de aceasta, urmând să premieze și play-offul ligii a 5-a. AJF Gorj a acordat plachete de mulțumire domnului Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, pentru sprijinul acordat mișcării fotbalistice gorjene și domnului Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin, pentru organizarea finalei Cupei”, a transmis AJF Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR