Connect with us

COMUNITATE

Mătăsari: Plouă prin acoperișul de 100.000 de lei de la sala de sport

Postat acum

on

Liderul USR Mătăsari, Ion Buzărin, reclamă felul defectuos în care s-a realizat ultima lucrare de la sala de sport din localitate.

„Pe principiul: Dacă ne-am bătut joc de sala de sport, de ce să facem intrarea în sală mai bună? După o reabilitare de aproape 4 ani, sala de sport arată ca și cum ar avea urgent nevoie de reabilitare.

În acești 4 ani de somnolență ai dl. Gașpăr Gheorghe o generație de copii a pierdut orele de sport ce trebuiau practicate în sală.

După „finalizarea” săli de sport, unde pe lângă proiect s-au mai alocat alți bani pentru vestiare, plasă de protecție, apă caldă pentru copii (toate făcându-se la insistențele consilierilor USR ), s-au trezit că plouă în încăperea ce asigură legătura dintre sala de sport și școală.

Pe repede înainte deși au avut 4 ani la dispoziție, s-a găsit o firmă care să-și bata joc și de această lucrare.Am semnalat încă de la atribuire că această lucrare s-a supraevaluat, iar condițiile în care este executată lasă de dorit! Dl Gașpăr Gheorghe a mințit în ședința de consiliul local că nu a recepționat acestă lucrare iar a doua zi a trimis aceeași echipă care a făcut recepție la lucrare să verifice dacă sunt probleme, dânsul fiind prea ocupat, iar lucrarea prea departe și nu prea prezenta interes fiind vorba de copii!”, a anunțat consilierul USR, fost viceprimar. Alesul local anunță și ce vede în neregula cu lucrarea. „Dacă nu aveți timp iar echipa dv. nu vrea să vadă, vă spun eu ce nu este în regulă cu această lucrare de 80.000 lei fără TVA: S-a folosit scândură de la alte lucrări de cofrat sau scândură putreda! La îmbinările dintre acoperiș și sala de sport sau școală nu s-a folosit izolație contra apei!Acoperișul nu are jgheaburi pentru apă!Lipsă opritor de zăpadă!”, mai anunță consilierul cu mențiunea că plouă prin acoperișul de aproape o sută de mii de lei.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    1 decembrie 2021 at 09:29

    DACA A FOST VICEPRIMAR ATUNCI NU A VAZUT SITUATIA SAU ACUM A PIERDUT CIOLANUL?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Bărbat din Turcinești, dispărut de la domiciliu

Postat acum

on

De către

La data de 6 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, au fost sesizaţi de către un bărbat, de 58 de ani, din comuna Turcinești, cu privire la faptul că la data de 4 august a.c., în jurul orei 08:30, vărul său, CIORA DANIEL, de 63 ani, din comuna Turcinești, sat Turcinești, județul Gorj, a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente – înălţime de 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat, față rotundă, fără semne particulare.

La momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta un tricou cu dungi de culoare roșie și albastră, pantaloni și pantofi de culoare neagră.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul este cunoscut cu tulburări psihice, având și viciul consumului de alcool.Persoanele care pot oferii relații cu privire la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Minoră din Căpreni, depistată la Târgu Cărbunești

Postat acum

on

De către

La data de 5 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie, din comuna Căpreni, cu privire la faptul că nepoata sa, în vârsta de 13 ani, în jurul orei 10:00, a plecat în mod voluntar de la locuinţa sa, din satul Căpreni şi nu a mai revenit până în prezent. Fata a fost depistată însă în cursul zilei la Târgu Cărbunești, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Centenară din Cârbești, sărbătorită de primarul comunei Drăguțești

Postat acum

on

De către

O femeie din comună Drăguțești a ajuns la venerabila vârstă de o sută de ani. Evenimentul nu a fost trecut cu vederea de primarul comunei, Dumitru Ion Popescu.

„Să ajungi la venerabila vârstă de 100 de ani nu e tocmai cel mai ușor lucru. Aflată la ceas de centenar, mamă, bunică și străbunică, doamna Elena Ungureanu (din satul Cârbești) este unul dintre seniorii comunității noastre de care suntem extrem de mândri. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a transmis edilul local, spunându-i totodată, personal, la mulți ani, cele mai în vârstă persoană din comună.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR