Connect with us

EVENIMENTE

Mașini lovite, în șanț, la Cîrbești

Postat acum

on

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza localității Cîrbești, comuna Drăguțești. Două mașini s-au tamponat și au ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Incendiu la Runcu, primarul cere ajutor

Postat acum

on

De către

A izbucnit un incendiu la Runcu, în această seară. De altfel, în urmă cu două ore, pe grupurile de Facebook din localitate se transmitea mesajul primarului Adi Cîmpeanu, adică mesajul de mobilizare a cetățenilor pentru stingerea focului.

„Este incendiu pe țarina mare, prin spate pe la Dodu. Cine poate să vină ne sunteți de ajutor”, transmitea edilul local. Localnicii nu au stat impasibili.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Nouă angajați CEO, depistați cu Covid

Postat acum

on

De către

Nouă angajați ai Complexului Energetic Oltenia sunt confirmați cu Covid. Cei mai mulți dintre aceștia sunt angajați TESA. Pe lângă aceștia, sunt și salariați care au fost trimiși în carantină, de către inspectorii de sănătate publică. Conducerea Complexului Energetic Oltenia a declarat că, pe lângă salariații deja izolați, care au intrat în contact cu persoanele confirmate pozitiv, s-a făcut igienizarea locurilor unde și-au desfășurat activitatea cei depistați cu Covid.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident pe Defileul Jiului! Mașină intrată în parapet

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier cu victimă a avut loc în această dimineață pe Defileul Jiului. O mașină a fost avariată, la fața locului ajungând și un echipaj SMURD.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR