Connect with us

POLITICĂ

Marian Rotaru, candidatul PMP la Primăria Târgu-Jiu

Postat acum

pe

PMP l-a validat pe Marian Rotaru, fostul director al Direcției de Patrimoniu a Primăriei Târgu-Jiu, candidat pentru fotoliul de primar la municipiu. Validarea s-a realizat recent în fața conducerii centrale a partidului. Rotaru este astfel membru al PMP Târgu-Jiu, acesta plecând din UNPR, și candidatul organizației la Primăria Târgu-Jiu, acesta urmând să se lupte electoral cu Ciprian Florescu și Marcel Romanescu.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Când își preia mandatul noul prefect

Postat acum

pe

Prefectul de Gorj va fi înlocuit cu Corneliu Răducan Morega (USR). Premierul Florin Cîțu a semnat, azi, ordinele de numire în funcție pentru 9 prefecți și 21 de subprefecți din țară. Printre ei este și Răducan Morega. Acesta va fi învestit, după ce numirea va fi publicată în Monitorul Oficial al României. Viitorul prefect este arhitect și deține cea mai mare societate de arhitectură din județul Gorj. Răducan Morega a candidat pentru Senat, la alegerile parlamentare, din partea USR.

Continuă să citești

POLITICĂ

A plecat de la Partidul Verde, la Pro România

Postat acum

pe

Pro România a început etapa de transferuri. Unul dintre primii politicieni luați de la alte partide este fostul candidat la parlamentare, din partea Partidului Verde, Marinela Strâmbulescu. Aceasta a fost numită președinte al organizației de femei a Pro România și purtător de cuvânt al partidului la care a plecat.

Continuă să citești

POLITICĂ

Deputat: Sloganul liberal „îmi pasă de Gorj” e doar o fumigenă de campanie

Postat acum

pe

Deputatul PSD, Claudiu Manta, acuză liberalii că au respins toate amendamentele privitoare la județul Gorj. Parlamentarul spune că două proiecte de infrastructrură au fost votate „împotrivă”, ieri, înainte de votul pe buget, de către reprezentanții coaliției aflate la guvernare, ceea ce a dus la respingerea lor. „Am sustinut aseara tarziu, alaturi de colegii mei parlamentari din PSD Gorj, o serie de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2021 ce au ca scop dezvoltarea judetului Gorj. Printre ele:  alocarea a 7.100 mii lei pentru modernizare drum județean (605B), cu originea în DN 6B, ce traversează localitățile Brătești, Baloșani, Stejari, Popești Stejari, Piscoiu, ObârșiaL, – alocarea sumei de 8.188 mii lei pentru modernizare drum județean (674B) ce traversează localitățile Negomir, Artanu, Valea Racilor, Raci, Nucetu, Baniu, Borăscu, Gura Menți, Menții din Dos, până la limita cu județul Mehedinți. Din pacate, amendamentele noastre au fost respinse cu votul actualei majoritatati, ceea ce dovedeste inca o data ca nu le pasa de Gorj si de tara. Sloganul liberal-îmi pasă de Gorj-doar o fumigena de campanie electorala”, a anunțat deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Cloudy
06:5818:18 EET
Se simt: 3°C
Vânt : 0km/h S
Umiditate : 69%
Presiunea aerului: 1022.69mbar
Indexul UV: 1
VineriSâmbătăSun
16/4°C
8/-1°C
7/-3°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI