Connect with us

ACTUALITATE

Mandate mai lungi pentru șefii din CEO

Postat acum

on

Se pregătesc mandate mai lungi pentru șefii din Complexul Energetic Oltenia. Vizate sunt persoanele care ocupă funcții de conducere la nivelul Consiliului de Supraveghere și la nivelul Directoratului companiei energetice. Contractele de mandat, propuse pentru o perioadă de 4 ani.

În ședința acționarilor Complexului Energetic Oltenia din data de 27 ianuarie va fi prezentată de către Directorat o Notă de informare privind recrutarea personalului cu funcții de conducere pentru ocuparea posturilor de membru al CS și al Directoratului CEO. În condițiile aporbării Planului de restructurare și decarbonare al Complexului Energetic Oltenia 2021 – 2026, se va trece și la nivelul șefilor CEO la contracte de mandat pentru o perioadă de 4 ani. Astfel, se dorește să existe o echipă stabilă care să implementeze Planul de restructurare și care să realizeze noile investiții. Este vorba de cele 8 parcuri fotovoltaice și cele două grupuri pe gaze naturale.

Zeci de persoane s-au perindat în ultimii ani prin structurile de conducere din Executivul CEO. Cu toate acestea, cele mai lungi mandate au fost de câteva luni. În ultimii doi ani mandatele multora dintre șefi neavând o durată mai mare de 4 luni. În acest fel, mandatele care expirau au tot fost prelungite de acționarii companiei sau s-au putut numi foarte ușor noi candidați, în special pe posturile de membru al Consiliului de Supraveghere. Nici Directoratul nu s-a bucurat de stablitate. Astfel, și aici au tot survenit schimbări în ultimii doi ani, după ce Sorinel Boza a ieșit din conducerea colosului energetic și a fost înlocuit cu Daniel Burlan, membru al Directoratului.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR