Connect with us

POLITICĂ

Localitatea Stănești are nevoie de un primar ca Bicheru

Postat acum

on

Bicheru Constantin, candidatul PSD la Stănești, este unul dintre oamenii care pot face lucrurile să funcționeze în localitatea situată la doar câțiva km de Municipiul Târgu Jiu. Este un om implicat în tot ceea ce face și determinat să transforme localitatea natală într-o comună modernă. La capitolul dezvoltare, Stăneștiul nu a performat în ultimii ani, iar acest lucru are repercusiuni asupra nivelului de trai al locuitorilor. Candidatul PSD la funcția de primar propune locuitorilor nu mai mult de 15 puncte în programul de campanie, proiecte realizabile în următorii patru ani. Dintre cele mai importante sunt: Modernizarea drumurilor comunale din localitate, care au fost ocolite de actuala administrație; Alimentarea cu gaze a satelor care nu au beneficiat de acest serviciu până acum; Alimentarea cu apă a satelor în care nu s-a realizat această investiție. Investițiile în infrastructură sunt cele mai importante, astfel că odată cu realizarea acestor investiții, localitatea poate deveni atractivă și din punct de vedere turistic, fiind una dintre cele mai frumoase localități din Gorj. Modernizarea și dotarea dispensarului uman este un alt proiect important pentru comunitate, precum și cel legat de modernizarea unităților de învățământ. Sportul este, de asemenea, o prioritate pentru candidatul PSD, de aceea Constantin Bicheru își dorește să susțină activități sportive din bugetul local. Pentru tinerii din Stănești, Constantin Bicheru își propune să identifice teren pentru a-l pune la dispoziția acestora, în vederea construirii de noi locuințe pentru ei, având infrastrutura pusă de dispoziție de autorități.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:3920:13 EEST
Se simt: 0°C
Vânt : 0km/h SW
Umiditate : 87%
Presiunea aerului: 1019.3mbar
Indexul UV: 0
SâmbătăSunLuni
14/6°C
9/5°C
13/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR