Connect with us

POLITICĂ

Localitatea Bustuchin rămâne sub sigla PSD

Postat acum

on

Localitatea Bustuchin rămâne sub sigla PSD. În urma discuțiilor dintre conducerea PSD Gorj, respectiv domnii Mihai Weber și Cosmin Popescu, și primarul localității Bustuchin, Ion Ciocea, vechi membru PSD, s-a stabilit ca actualul primar să reprezinte Partidul Social Democrat și la următoarele alegeri locale. „Este o dovadă de seriozitate și responsabilitate din partea ambelor părți, care au pus în prim plan interesul cetățeanului. Datorită realizărilor, actualul primar se bucură de susținerea și aprecierea locuitorilor din Bustuchin, iar, pe de altă parte, conducerea Partidului Social Democrat Gorj a demonstrat că singura preocupare o reprezintă dezvoltarea Gorjului, conform unui comunicat al PSD Gorj.

„Tot ceea ce contează este ca localitatea să se dezvolte. Am avut o discuție cu domul primar Ion Ciocea și am ajuns la o concluzie, în interesul cetățeanului. Au fost câteva neînțelegeri la un moment dat, dar situația a fost analizată cu maturitate de ambele părți, iar concluzia este că nu a fost vorba despre carotaj, ci doar promisiuni pe care domnul primar le obținuse de la anumite persoane, care ulterior nu s-au respectat. Nu am avut vreun amestec în aceste discuții, nici eu nici Cosmin Popescu, iar domnul primar a înțeles foarte bine acest lucru. Cel mai important este că s-a înțeles foarte clar că PSD Gorj este cel mai serios partid, care își îndeplinește îndatoririle față de cetățeni și față de oamenii săi”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

„Faptul că s-a îngropat securea conflictului este încă un lucru extraordinar și am convingerea că, împreună cu domnul primar, vom reuși să ducem mai departe proiectele pentru comuna Bustuchin. Chiar dacă a fost o situație delicată la un moment dat, nu s-a pus nicio clipă problema sprijinului pentru comunitate”, a declarat prim-vicepreședintele PSD Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gutău anunță că ecologiștii PER și verzii își vor da mâna

Postat acum

on

De către

Liderii Partidului Ecologist Român, formațiune politică ce este condusă la centru de edilul Mircia Gutău, au avut vineri o întâlnirea cu conducerea Verzilor.

„Au fost discuții de principiu și am agreat că există deschidere de ambele părți pentru a analiza o posibilă alianță sau chiar fuziune. A rămas să ne vedem săptămâna aceasta sau cel tarziu săptămâna viitoare. De data aceasta am să merg împreună cu colegul nostru Cosmin Cristian. După aceasta a doua întâlnire o să analizam în cadrul partidului daca continuăm sau nu discuțiile cu ei. De asemenea, doresc să vă aduc la cunoștință că vom organiza o ședință BExN în a doua jumatate a lui octombrie”, le-a transmis Gutău, primarul orașului Râmnicu Vâlcea, totodată lider al PER, organizațiilor din țară.

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

PSD a dizolvat organizațiile ale căror lideri s-au afișat la PNL

Postat acum

on

De către

În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean al Partidului Social-Democrat Gorj, care a avut loc astăzi, 21 Septembrie 2023, s-au adoptat următoarele hotărâri:

– S-a luat act de dizolvarea organizațiilor locale PSD din localitățile Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari și numirea conducerilor interimare până la organizarea alegerilor pentru desemnarea noilor structuri de conducere.

– În urma numirii în funcția de coordonator zonal, inclusiv pe Municipiul Târgu Jiu, a domnului senator Cristinel Rujan, domnul Adrian Dăianu a preluat funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Târgu-Jiu.

De asemenea, conducerea Partidului Social-Democrat Gorj a avut în cursul acestei zile o serie de întâlniri cu membrii celor patru organizații dizolvate, inclusiv consilierii locali, iar concluzia este una singură: niciunul dintre consilierii locali din Prigoria, Bolboși, Ionești și Urdari nu vor să plece din PSD spre niciun alt partid, indiferent de decizia primarilor din localitățile respective.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Fostul senator Ilie Petrescu, în PNL! ALDE a fuzionat cu liberalii

Postat acum

on

De către

ALDE a fuzionat cu PNL, fuziunea prin absorbție fiind parafată la nivelul județului Gorj. Ilie Petrescu fostul senator a devenit astfel membru al PNL. La nivelul județului Gorj, ALDE are consilieri locali în 16 localități, peste 40 de organizații locale și 2253 de membri.

În urma discuțiilor între liderii celor două formațiuni politice s-a stabilit un calendar de activități care să permită membrilor de partid să se cunoască și să se compatibilizeze.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK