Connect with us

POLITICĂ

Lelești, o localitate modernă

Postat acum

on

Lelești este una dintre cele mai bine organizate localități din județul Gorj, care se bucură atât de o infrastructură pusă la punct, cât și de o dezvoltare armonioasă. Comuna Leleștiul se bucură de utilitățile de care ar trebui să beneficieze orice localitate din România: apă, canalizare, gaze și infrastructură rutieră. După doar un mandat, primarul Laurențiu Turcilă se poate lăuda cu o serie de realizări de care se folosește comunitatea, cum ar fi achiziționarea de utilaje și echipamente pentru dotarea Serviciului de Administrare a domeniului Public și Privat al Comunei Lelești. Mai exact s-au cumpărat tractor, lamă de zăpadă și sărăriță, special destinate perioadei de iarnă. De asemenea, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Așezământului Cultural din satul Frătești, dar și refacerea Monumentului Eroilor din șatul Rașovița pot fi bifate în dreptul lui Laurențiu Turcilă. Iubitorii sportului se pot bucura de o bază modernă de fotbal, prin realizarea unui miniteren de fotbal cu nocturnă în satul Lelești. În ceea ce privește educația, Laurențiu Turcilă a reușit modernizarea Grădiniței nr.1 din Lelești, o investiție extrem de importantă pentru comunitate. Copiii din Lelești au reprezentat și reprezintă o prioritate pentru primarul Laurențiu Turcilă, de aceea proiectele următoare includ capitole special destinate celor care reprezintă viitorul comunei Lelești.

Laurențiu Turcilă este un om implicat și un primar care vrea să facă din Lelești o localitate etalon. Faptul că acesta are alături de el o echipă puternică formată din oameni capabili, înseamnă că seriozitatea și priceperea i-a adus la aceeași masă pe toți cei care vor să se implice pentru comunitate.

Leleștenii sunt alături de echipa PSD. Au demonstrat-o la ultima întâlnire la care a participat și echipa de la Consiliul Județean, în frunte cu Cosmin Popescu..

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR