Connect with us

POLITICĂ

La Prefectura Gorj, fosta conducere își face bagajele

Postat acum

on

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, își face bagajele la această oră, de la Prefectura Gorj, după ce, în ședința de Guvern de astăzi a fost numită Cristina Cilibiu pe această funcție. Deși numirea nu a fost publicată încă în Monitorul Oficial, decizia Guvernului își produce efectele de astăzi.

Alături de prefectul Iacobescu va pleca din Prefectură întregul cabinet al acestuia. Șeful de cabinet al prefectului Iacobescu a fost avocatul Petria, un apropiat al deputatului Gigi Pecingină.

Cristina Cilibiu, noul prefect de Gorj este susținută în funcție de către PNL, partid din care a făcut parte până luna trecută, cu mențiunea că va reveni, acum, în formațiunea politică. De altfel, prima femeie prefect din istoria Gorjului a menționat că a renunțat la funcția de primar de Turceni, deoarece făcea naveta zilnic de la Târgu Jiu, fapt care îi afecta viața de familie, Cristina Cilibiu având un copil minor de vârstă școlară.

Promovarea Cristinei Cilibiu a deranjat o parte a PNL Gorj, asta deoarece nu este un secret că noul prefect este rudă cu senatorul Ion Iordache, liderul de la Forța Dreptei, senatorul fiind vehiculat ca potențial candidat, preferat de centru, pentru șefia PNL Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Lideri sindicali, la protestul PER

Postat acum

on

De către

Sindicaliști din CEO au participat, azi, la în protest politic, organizat de Partidul Ecologist din România (PER). Motivul protestului a fost asocierea dintre OMW și CEO. La „adunarea” din Piața Prefecturii din Târgu Jiu au fost prezenți și lideri ai Federației Muncii, in frunte cu Constantin Crețan. Acesta nu a motivat prezența la acțiunea politică și nici dacă este membru de partid.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Simion îl acuză pe ministrul Energiei de abuz în serviciu

Postat acum

on

De către

Liderul AUR, George Simion, l-a acuzat, sâmbătă, la Târgu-Jiu, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, că este vinovat de abuz în serviciu în cazul accidentului de la Cariera Jilţ Sud, soldat de trei morţi şi zece răniţi. „Cineva trebuie să plătească pentru morţii de la Cariera Jilţ şi, în primul rând, Virgil care a venit şi a spus că nu ştia care sunt condiţiile de muncă. N-a văzut că depozitele de cărbune sunt goale, că toţi politicienii din Gorj parazitează CE Oltenia? (…) La momentul accidentului, Complexul Energetic Oltenia nu avea conducere legală, erau doar doi directori. Nu se înţelegeau la şpagă, care de la PSD, care de la PNL să-i nominalizeze pe ceilalţi trei. Nu avea coducere CEO în momentul producerii accidentului, de asta Virgil Popescu este vinovat de abuz în serviciu, de moartea celor trei fraţi ai noştri. Era un cult al minerului care intra în mină să dea ţării cărbune, acum e batjocură!” a declarat liderul AUR.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

George Simion a cumpărat mere în Piața Centrală din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Liderul AUR, George Simion, a fost până în urmă cu o jumătate de oră în Piața Centrală din Târgu Jiu. O pensionară i-a oferit flori, în timp ce George Simion a cumpărat, de la un comerciant, mere roșii.

Președintele AUR a întrebat comercianții dacă mai sunt cumpărate produsele românești.

Nenumărate persoane l-au abordat în piața pe George Simion. Acum, liderul AUR susține o ședință de lucru cu AUR Gorj la Muzeul Județean din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR