Connect with us

POLITICĂ

La Prefectura Gorj, fosta conducere își face bagajele

Postat acum

on

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, își face bagajele la această oră, de la Prefectura Gorj, după ce, în ședința de Guvern de astăzi a fost numită Cristina Cilibiu pe această funcție. Deși numirea nu a fost publicată încă în Monitorul Oficial, decizia Guvernului își produce efectele de astăzi.

Alături de prefectul Iacobescu va pleca din Prefectură întregul cabinet al acestuia. Șeful de cabinet al prefectului Iacobescu a fost avocatul Petria, un apropiat al deputatului Gigi Pecingină.

Cristina Cilibiu, noul prefect de Gorj este susținută în funcție de către PNL, partid din care a făcut parte până luna trecută, cu mențiunea că va reveni, acum, în formațiunea politică. De altfel, prima femeie prefect din istoria Gorjului a menționat că a renunțat la funcția de primar de Turceni, deoarece făcea naveta zilnic de la Târgu Jiu, fapt care îi afecta viața de familie, Cristina Cilibiu având un copil minor de vârstă școlară.

Promovarea Cristinei Cilibiu a deranjat o parte a PNL Gorj, asta deoarece nu este un secret că noul prefect este rudă cu senatorul Ion Iordache, liderul de la Forța Dreptei, senatorul fiind vehiculat ca potențial candidat, preferat de centru, pentru șefia PNL Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR