Connect with us

EVENIMENTE

Jandarm al IJJ Gorj căzut în râpă în Parângul Mare

Postat acum

on

Un jandarm din Gorj s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă din zona Parângul Mare. El era în drumeție alături de un alt jandarm, care a reușit să coboare de pe munte și să anunțe echipele de salvare. Președintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a declarat că șansele de supraviețuire ale victimei „sunt extrem de mici”.

„Acțiunea se petrece chiar în zona mea de activitate. Am trimis deja în teren două echipe de salvare montană, o echipă din baza de intervenție Târgu Jiu și una din baza Rânca, și sperăm ca vremea să ne permită să identificăm locul în care se află această persoană căzută. Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici. El a suferit multiple traumatisme. Cel care a coborât la el nu ne-a oferit niciun indiciu în care să credem că omul mai poate fi în viață. Azi-noapte, într-adevăr, nu s-a putut merge acolo”, a declarat Sabin Cornoiu.

„Mai mult de atât, nu avem o locație cât de cât exactă care să ne permită că îl vom găsi foarte repede, pentru că cel care a coborât ieri din munte a oferit informații incoerente, care nu ne-au permis să identificăm locația în care se află, iar astăzi trebuia să vină la bază și să mergem împreună în munte să ne arate aproximativ pe unde e, dar din păcate a fost luat de altă instituție, care și-a atribuit dreptul de a interveni în această acțiune. În acest moment, salvamontiștii nu știu unde să meargă să caute”, a continuat el.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident cu patru victime la Vârț

Postat acum

on

De către

Un accident grav, cu patru victime din care una inconștiență, potrivit martorilor, a avut loc în urmă cu o jumătate de oră la Vârț. Incidentul se datorează vitezei, șoferul intrând cu viteză în curbă. A intervenit ISU Gorj, în autoturism fiind patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

„ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, in urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerata si inconștiență. La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și doua ambulante SAJ GORJ. Persoana încarcerata a fost extrasă din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fata locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportata la spital. La fata locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulantele SMURD și SAJ Gorj”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tamponare la Scoarța, fără victime

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Scoarța. Două mașini au intrat în coliziune, rezultând pagube materiale. Polițiștii au ajuns la fața locului dar nu au fost victime. Mașinile avariate erau afară din decor. 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tractor lovit de o locomotivă

Postat acum

on

De către

Un accident feroviar s-a petrecut în localitatea Turceni. „In acest moment, echipajele de pompieri din cadrul ISU GORJ intervin pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident feroviar, tractor lovit de o drezina, pe raza orașului Turceni. Din primele informații, o persoana este incarcerata”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR