Connect with us

EVENIMENTE

Jandarm al IJJ Gorj căzut în râpă în Parângul Mare

Postat acum

on

Un jandarm din Gorj s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă din zona Parângul Mare. El era în drumeție alături de un alt jandarm, care a reușit să coboare de pe munte și să anunțe echipele de salvare. Președintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a declarat că șansele de supraviețuire ale victimei „sunt extrem de mici”.

„Acțiunea se petrece chiar în zona mea de activitate. Am trimis deja în teren două echipe de salvare montană, o echipă din baza de intervenție Târgu Jiu și una din baza Rânca, și sperăm ca vremea să ne permită să identificăm locul în care se află această persoană căzută. Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici. El a suferit multiple traumatisme. Cel care a coborât la el nu ne-a oferit niciun indiciu în care să credem că omul mai poate fi în viață. Azi-noapte, într-adevăr, nu s-a putut merge acolo”, a declarat Sabin Cornoiu.

„Mai mult de atât, nu avem o locație cât de cât exactă care să ne permită că îl vom găsi foarte repede, pentru că cel care a coborât ieri din munte a oferit informații incoerente, care nu ne-au permis să identificăm locația în care se află, iar astăzi trebuia să vină la bază și să mergem împreună în munte să ne arate aproximativ pe unde e, dar din păcate a fost luat de altă instituție, care și-a atribuit dreptul de a interveni în această acțiune. În acest moment, salvamontiștii nu știu unde să meargă să caute”, a continuat el.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR