Connect with us

EVENIMENTE

Jandarm al IJJ Gorj căzut în râpă în Parângul Mare

Postat acum

on

0 Shares

Un jandarm din Gorj s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă din zona Parângul Mare. El era în drumeție alături de un alt jandarm, care a reușit să coboare de pe munte și să anunțe echipele de salvare. Președintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a declarat că șansele de supraviețuire ale victimei „sunt extrem de mici”.

„Acțiunea se petrece chiar în zona mea de activitate. Am trimis deja în teren două echipe de salvare montană, o echipă din baza de intervenție Târgu Jiu și una din baza Rânca, și sperăm ca vremea să ne permită să identificăm locul în care se află această persoană căzută. Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici. El a suferit multiple traumatisme. Cel care a coborât la el nu ne-a oferit niciun indiciu în care să credem că omul mai poate fi în viață. Azi-noapte, într-adevăr, nu s-a putut merge acolo”, a declarat Sabin Cornoiu.

„Mai mult de atât, nu avem o locație cât de cât exactă care să ne permită că îl vom găsi foarte repede, pentru că cel care a coborât ieri din munte a oferit informații incoerente, care nu ne-au permis să identificăm locația în care se află, iar astăzi trebuia să vină la bază și să mergem împreună în munte să ne arate aproximativ pe unde e, dar din păcate a fost luat de altă instituție, care și-a atribuit dreptul de a interveni în această acțiune. În acest moment, salvamontiștii nu știu unde să meargă să caute”, a continuat el.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

EVENIMENTE

Mașină răsturnată pe plafon, la Lelești

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Lelești, spre Dobrița. Un autoturism a aterizat pur și simplu pe plafon, cu siguranță evenimentul rutier fiind datorat vitezei. Nu se cunoaște dacă au fost înregistrate victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

FOTO | Incredibil. Grindina a făcut ravagii într-un oraș din Gorj. Geamuri sparte și acoperișe găurite

Postat acum

on

De către

Vremea rea din ultima perioadă a făcut prăpăd într-un oraș din Gorj. La Turceni, grindina a produs pagube însemnate. Mai mulți proprietari de mașini s-au ales cu geamurile sparte la autoturismele pe care le-au avut parcate sub cerul liber. O parte din blocuri și alte imobile au fost de-a dreptul ciuruite de bucățile de gheață căzute din cer sub formă de grindină de mari dimensiuni. Inclusiv sediul Poliției Locale Turceni este găurit, ca urmare a fenomenelor meteo extrem de severe. Oamenii sunt panicați și spun că așa ceva nu au mai văzut până acum.

Imaginilie vorbesc de la sine.


Video aici :

dfdd3c27-59b8-4736-bf2c-e07008eb1188

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

FOTO/Incredibil cum a fost distrusă această mașină, după grindină

Postat acum

on

De către

Un autoturism a fost pur și simplu găurit în Severin, după furtuna însoțită de grindină, din aceasta seară.

Nu este singura problemă apărută, un acoperiș a căzut peste alte mașini, sunt copaci rupți și comunitatea speriată. A fost cod roșu în județul vecin și cod portocaliu în Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!