Connect with us

POLITICĂ

Ion Iordache va face investiții în sănătate!

Postat acum

on

0 Shares

Ion Iordache candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Acesta promite schimbări în județ, pornind de la infrastructura rutieră, investiții în sănătate, educație și multe altele.

Pentru Ion Iordache, un sistem medical performant este esențial într-o comunitate pentru a asigura sănătatea și bunăstarea locuitorilor săi, având un impact profund asupra calității vieții și dezvoltării generale a regiunii.

Investițiile în acest domeniu reprezintă un pilon fundamental al progresului și stabilității sociale și economice a comunității noastre.

Una dintre prioritățile lui Ion Iordache vizează relocarea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu într-un spațiu adecvat pentru furnizarea unor servicii medicale de calitate.

Acesta spune că este un obiectiv curajos, dar absolut necesar pentru locuitorii județului. Spitalul actual funcționează în trei clădiri separate, situate în diferite zone ale orașului, iar circuitele medicale existente nu respectă standardele în vigoare.

În plus, clădirile sunt extrem de vechi și nu mai corespund cerințelor moderne în materie de asistență medicală.

Investițiile, în dotarea cu echipamente moderne și performante în domeniul medical sunt cruciale pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale, facilitând diagnosticul și tratamentul rapid și eficient al pacienților, și contribuind la creșterea ratei de supraviețuire și la îmbunătățirea stării generale de sănătate a populației.

Ion Iordache promite să repună Gorjul pe drumul cel bun alături de tineri, antreprenori, buni profesioniști, oameni care au făcut performanță în domeniile lor.

Dacă și tu vrei o schimbare, fii alături de Ion Iordache pe 9 Iunie! Alege Ion Iordache, președintele CJ Gorj!

 

COMANDAT DE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL, FILIALA GORJ

COD MANDATAR 21240015

0 Shares
Publicitate

POLITICĂ

Senatorul Rujan și manifestarea penibilului din PNL: Bobiță, Dorele… ați pierdut!

Postat acum

on

De către

Senatorul social-democrat A avut o reacție tranșantă vizavi de manifestările PNL din ultimele zile de la Târgu Jiu și încercarea de a pune o pată urâtă pe votul democratic al gorjenilor.

„Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale”, a transmis parlamentarul PSD.

„Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți. Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice. Vă ajutăm cu maximă compasiune”, a completat Rujan.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Capotă a demisionat de la conducerea PER Gorj, în timp ce era în Maldive

Postat acum

on

De către

Gigel Capotă, liderul Partidului Ecologist Român Gorj, a demisionat din funcția de președinte în timp ce se afla în Maldive. Acesta a candidat pentru funcția de consilier județean PER pentru care a obținut 930 de voturi, dar și pentru funcția de consilier la Crasna.

Capotă nici măcar nu s-a votat deoarece a plecat în Maldive în vacanță cu o zi înainte de alegeri.

PER a scos doi consilieri locali la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cosmin Popescu a obținut 74.500 de voturi pentru Președinția CJ Gorj

Postat acum

on

De către

Clasamentul final al celor trei principali combatanți în bătălia pentru Consiliul Județean Gorj este următorul:

Cosmin Popescu- 74500 de voturi

Ion Iordache -47191 de voturi

Adrian Zorlescu- 20465 de voturi

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!