Home / ACTUALITATE / Investiția de 500.000 de euro, anunțată de vicele Cosmin Morega, a demarat în Motru!

Investiția de 500.000 de euro, anunțată de vicele Cosmin Morega, a demarat în Motru!

O investiție de 500.000 de euro a fost inițiată, în aceste ultime zile, la Motru. Deja terenul a fost nivelat, proiectul pentru noul complex de prestări servicii fiind realizat și la un pas să fie pus în operă.

Investiția, anunțată de viceprimarul Cosmin Morega, aparține unor tineri plecați cu zece ani în urmă din Motru, care au devenit antreprenori de succes în Timișoara, extinzând-se apoi spre Vâlcea, Târgu-Jiu și spre alte orașe mari.

La Motru, cei doi tineri investitori, convinși de social-democratul Cosmin Morega să investească și acasă la ei, vor realiza la intrare în oraș un deosebit complex care va cuprinde un restaurant modern, o sală de evenimente și un fast-food unde își vor desfășura activitatea în jur de 50 de salariați, ce vor fi selectați din localitate.

Se preconizează ca în luna aprilie această investiție să fie finalizată și să fie funcțională, viceprimarul având un aport important la convingerea acestor tineri și la punerea la dispoziție către aceștia a terenului de 5000 de mp. Investitorii au fost ajutați de către Cosmin Morega și pentru obținerea avizelor și a autorizațiilor necesare pentru a demara rapid această investiție.

,,Sunt bucuros că acești tineri au acceptat propunerea mea de a investi, acasă, la noi, la Motru. În mine știu că vor avea mai mult decât un prieten, chiar un aliat, pentru a putea dezvolta această afacere și, de ce nu, o alta în viitoru apropiat. Scopul meu este, după cum vedeți, să reușesc să aduc acasă, la Motru, tot mai mulți tineri antreprenori pentru ca împreună să puteam dezvolta orașul. În ultimul an, aceasta este cea de-a treia investiție la care am contribuit iar la finalul ei putem vorbi deja de aproximativ 90 de noi locuri de muncă. Este, practic, a treia investiție realizată de antreprenori plecați de mulți ani din localitate, fie peste hotare, fie în orașele mari ale țării. Astfel, se vede că și la Motru se pot crea locuri de muncă iar motrenii trebuie sa aibă încredere în mine că, în următoarea perioadă, vor apărea și acele investiții care vor genera zeci și chiar sute de noi locuri de muncă în localitate”, a declarat viceprimarul Cosmin Morega.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *