Connect with us

ANUNȚURI

Informare de presă SC APAREGIO GORJ SA

Postat acum

on

Informare de presă

SC APAREGIO GORJ SA roagă abonații să folosească platforma online a societății pentru transmiterea corectă a indexului autocitit, aferent lunii martie. Perioada pentru transmitere este 24.03.2020-02.04.2020.

În cazul în care nu transmiteți indexul pe site-ul www.aparegio.ro, consumul de apă aferent lunii martie va fi estimat raportându-se la consumul de pe luna anterioară (februarie).

Pentru siguranța abonaților, cât și a salariaților Aparegio Gorj, vizitele în teren pentru citirea apometrelor au fost suspendate din cauza pandemiei cu SARS- COV- 2 (COVID-19).

Echipa Aparegio va mulțumește pentru înțelegere și vă dorește sănătate!

Responsabil Relații Publice,

Bărbat Nicoleta Daniela

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚURI

Locuri de muncă în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Societate autorizată din Târgu Jiu angajează tâmplari și finisori cu experiență în domeniul prelucrării lemnului. Se oferă salariu atractiv, cadru de munca adecvat și se punctează financiar experiența.

Relații la telefon: 0722.740407

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Colectivul Secției Psihiatrie este alături de medic șef dr. Cîmpeanu Ana Maria, în greaua încercare prin care trece, odată cu trecerea în neființă a mamei sale, Dr. ȚIGĂREANU ANGELA.

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Familia Cîmpeanu Nicolae și Ana Maria anunță, cu profund regret, trecerea în neființă a celei care a fost reputat medic cardiolog, mamă, soție, bunică – Dr. Țigăreanu Angela. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Eden, iar înmormântarea ca avea loc sâmbătă, 23.04.2022, la ora 12:00, la Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR