Connect with us

EVENIMENTE

Incendiu la spital. 32 pacienți evacuați

Postat acum

on

32 pacienți, dintre care patru netransportabili, au fost evacuați, în această dimineață, din Spitalul de Boli Cronice din Argeș. Personalul de gardă a fost alertat, după ce etajul I al unității medicale a fost invadat de fum. Pacienții au fost scoși din spital și au fost chemați pompierii, care au descoperit că fumul provenea de la un aparat de aer condiționat. După ce etajul a fost considerat în siguranță, bolnavii au fost reintroduși în saloane.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR