Connect with us

ACTUALITATE

Încă un câștig de cauză pentru reducerea vârstei de pensionare, în instanță

Postat acum

on

Un angajat din energie a câștigat în instanță, reducerea vârstei de pensionare,  în baza Legii nr.197/2021. Liderul sindical Manu Tomescu a anunțat că salariatul care a obținut câștig de cauză s-a adresat unei instanțe din Suceava. ”Încă un proces câștigat la Suceava de un coleg energetician de acolo! Încă un judecător consideră că Legea 197/2021 este o lege clară și constituțională și dă decizie de aplicare a ei, chiar începând cu data de 19 august 2021. Iată că judecătorii din Hunedoara, Suceava și Mehedinți judecă exact în litera și spiritul pentru care Legea 197/2021 a fost creată, adoptată, promulgată și publicată în Monitorul Oficial” spune vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari.

Sindicalistul acuză politicienii gorjeni, că au blocat legea adoptată anul trecut și i-au amăgit pe minerii și energeticienii de la Complexul Energetic Oltenia, care s-ar fi putut pensiona la 53 de ani. ”La noi, în Oltenia, mă întreb cum se mai pot uita în ochii minerilor și energeticienilor, liderii politici ai partidelor de la putere, acceptând ca Guvernul României, prin funcționarii de la Ministerul Muncii și Casa Națională de Pensii, să refuze aplicarea în totalitate a Legii 197, o lege CONSTITUȚIONALĂ pe care chiar și ei au votat-o și adoptat-o!”, mai spune Manu Tomescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR