Connect with us

ACTUALITATE

Incă cinci gorjeni, răpuși de COVID

Postat acum

on

Încă cinci gorjeni au murit în ultimele 24 de ore, după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astăzi astfel:

– 1134 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
– 13885 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 12721 persoane vindecate, externate și la domiciliu; 502 persoane internate în spital și 662 persoane decedate.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate 6 decese:
– bărbat în vârstă de 57 ani (nevaccinat) – comorbidități: tulburări paroxistice de ritm cardiac, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, angină pectorală și apnee;
– bărbat în vârstă de 75 ani (nevaccinat) – comorbidități: hipertensiune arterială;
– femeie în vârstă de 79 ani (nevaccinată) – comorbidități: boală coronariană trivasculară;
– femeie în vârstă de 82 ani (nevaccinată) – comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, cardiopatie ischemică, obezitate morbidă și AVC (accident vascular cerebral) sechelar;
– femeie în vârstă de 82 ani (nevaccinată) – comorbidități: tumoră bronhopulmonară, fibrilație atrială, AVC sechelar, hipertensiune arterială și diabet zaharat tip II;
– bărbat în vârstă de 86 ani (nevaccinat) comorbidități: insuficiență mitrală, insuficiență cardiacă și epilepsie.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate 118 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 610 teste efectuate, situația prezentându-se astfel:
– 226 teste RT- PCR efectuate:- 69 rezultate pozitive;
– 0 rezultate pozitive, la retestare;
– 157 rezultate negative;
– 384 teste rapide efectuate: – 49 rezultate pozitive;
-335 rezultate negative.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR