Connect with us

ACTUALITATE

Incă cinci gorjeni, răpuși de COVID

Postat acum

on

Încă cinci gorjeni au murit în ultimele 24 de ore, după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astăzi astfel:

– 1134 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
– 13885 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 12721 persoane vindecate, externate și la domiciliu; 502 persoane internate în spital și 662 persoane decedate.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate 6 decese:
– bărbat în vârstă de 57 ani (nevaccinat) – comorbidități: tulburări paroxistice de ritm cardiac, cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, angină pectorală și apnee;
– bărbat în vârstă de 75 ani (nevaccinat) – comorbidități: hipertensiune arterială;
– femeie în vârstă de 79 ani (nevaccinată) – comorbidități: boală coronariană trivasculară;
– femeie în vârstă de 82 ani (nevaccinată) – comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, cardiopatie ischemică, obezitate morbidă și AVC (accident vascular cerebral) sechelar;
– femeie în vârstă de 82 ani (nevaccinată) – comorbidități: tumoră bronhopulmonară, fibrilație atrială, AVC sechelar, hipertensiune arterială și diabet zaharat tip II;
– bărbat în vârstă de 86 ani (nevaccinat) comorbidități: insuficiență mitrală, insuficiență cardiacă și epilepsie.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate 118 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 610 teste efectuate, situația prezentându-se astfel:
– 226 teste RT- PCR efectuate:- 69 rezultate pozitive;
– 0 rezultate pozitive, la retestare;
– 157 rezultate negative;
– 384 teste rapide efectuate: – 49 rezultate pozitive;
-335 rezultate negative.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR