Connect with us

ACTUALITATE

IJJ Gorj: Câinele de serviciu Oloba a ieșit la pensie

Postat acum

on

„Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, ne-am luat rămas bun de la Oloba – câinele de serviciu, ciobănesc german, de peste 10 ani, care a ieșit la pensie”, a transmis IJJ Gorj.

Oloba, a lucrat încă de la repartizarea ei în unitate, numai împreună cu conductorul câini serviciu – plutonier adjutant Ianoși Mihai din cadrul Detașamentului Mobil.
Au urmat împreună cursurile Centrului Chinologic ,,dr. Aurel Greblea” Sibiu, fiind specializată în categoria patrulare-intervenție iar ulterior a fost evaluată periodic.
A participat la numeroase misiuni specifice Jandarmeriei Române în județul Gorj, executând misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice, de patrulare și însoțire la adunări publice, la competiții sportive, etc.
„Conductorul de serviciu, ne-a transmis că a fost o parteneră de încredere pe timpul misiunilor dar și atentă și afectuoasă, fiind astfel în centrul atenției copiilor la toate activitățile organizate în Piața Prefecturii sau în unitate. Aceasta și-a îndeplinit stagiul de serviciu, iar datorită vârstei i-a fost afectată starea de sănătate și nu a mai putut fi folosită în misiuni. A fost preluată astăzi de partenerul de misiuni, care se va preocupa de acum înainte de îngrijirea ei la domiciliul personal. Colegul nostru ne-a asigurat că nu este o despărțire, ci este o continuare a camaraderiei, acesteia fiindu-i asigurate toate condițiile pentru existență, pentru că este foarte atașată de el”, completează Biroul de Presă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR