Connect with us

EVENIMENTE

I-au găsit în casă un pistol, la percheziții

Postat acum

on

Polițiștii din Rovinari, care aveau mandat de percheziție în locuința unui bărbat de 38 de ani, au descoperit un pistol și „muniția” pentru el, în casa celui vizat.  Bărbatul a rămas fără armă, dar s-a ales cu un dosar, ce este instrumentat de polițiștii din cadrul IPJ Gorj. „Polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la două locuințe de pe raza orașului Rovinari și a comunei Drăguțești. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol, tip airsoft, două capsule de CO2 de 12 grame fiecare, 34 de bile metalice, un imbus ce servește la sistemul de înlocuire a capsulei și 2 accesorii, ce servesc la întreținerea și curățarea armei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, au confirmat reprezentanții IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiatorii autoturismului din Mătăsari, incident din 11 septembrie, în arest

Postat acum

on

De către

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbați de 31 și 32 de ani, din localitatea Mătăsari, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani l-ar fi instigat pe cel de-al doilea să incendieze un autoturism aflat în localitatea Mătăsari.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții la o firmă de confecții metalice

Postat acum

on

De către

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 4 percheziții domiciliare, la punctele de lucru și sediul unui agent economic, având ca obiect de activitate confecții metalice.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, urmărindu-se ridicarea, în vederea continuării cercetărilor, a mai multor înscrisuri referitoare la activitatea comercială a societății.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR