Connect with us

ACTUALITATE

Grav accident rutier la Bălești, o persoană ranită

Postat acum

on

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu o oră pe raza comunei Bălești.

Două ambulanțe, două autospeciale Smurd și un echipaj de poliție au ajuns imediat la fața locului.

Potrivit Centrulului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe DN 67 Târgu Jiu – Drobeta Turnu Severin, în localitatea Bălești, județul Gorj, a avut loc un eveniment rutier.În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.Conform sursei citate, în urma impactului dintre cele trei mașini, o persoană a fost rănită grav iar circulația a fost oprită.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și semiremorca, pe DN 67 Ceauru,din direcția municipiului Târgu Jiu către municipiul Motru, ar fi acroșat un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Lelești, acesta fiind proiectat într-un autoturism condus de un barbat de 31 de ani,din municipiul Târgu-Jiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorilor auto de 33 și 31 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Ulterior producerii evenimentului rutier dintre cele trei autovehicule, un bărbat 44 de ani,din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, a acroșat semi – remorca ansamblului de vehicule, rezultând doar pagube materiale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Stânci dislocate pe Transalpina

Postat acum

on

De către

Echipe ale Secției de Drumuri au îndepărtat, azi, bucăți de stânci, dislocate de pe Transalpina. Pietrele care stau să cadă sunt un pericol pentru trafic și aceasta a fost și motivul pentru care soseaua nu a fost deschisă cu data de 1 iunie. „Lucrările de punere în siguranță a DN 67C, Transalpina, continuă. Astăzi s-au efectuat lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanți, care riscau să cadă în partea carosabilă, reparații parapete și montare/reparații indicatoare rutiere”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

CEO rămâne de azi doar cu 5 grupuri energetice

Postat acum

on

Complexul Energetic Oltenia rămâne de astăzi doar cu 5 grupuri energetice. Au fost închise grupul energetic numărul 3 de la Termocentrala Rovinari și grupul energetic 7 de la Termocentrala Turceni. Un lider sindical din CEO se întreabă cum vor rezista cei peste 11.000 de salariați doar din vânzările de energie ale grupurilor rămase în prezent la companie.

„Încă două grupuri energetice pe cărbune, închise de la 1 iunie 2023!
Iată cum SISTEMUL/PUTEREA POLITICĂ prin Guvernul României, merge înainte cu închiderea activității de producere a energiei electrice pe bază de cărbune, precum un tanc sovietic!
Țin să vă reamintesc că începând cu cel puțin din anul 2012, atunci când a fost creat Complexul Energetic Oltenia, s-au închis 7 grupuri și s-au pierdut aproximativ 9 mii de locuri de muncă, fără să fie emisă nici măcar o decizie de pensionare pe legea nr.197/2021! Asta pentru a combate trompetele SISTEMULUI care o țin langa cu manipularea precum că legea care recunoaște condițiile de muncă în care și-au desfășurat activitățile salariații din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia, este o lege care închide compania!
Oameni buni și stimați colegi, treziți-vă măcar acum când suntem deja pe marginea prăpastiei și conștientizați faptul că începând de mâine rămânem aproximativ 11.200 de salariați care va trebui să muncim doar pe 5 grupuri energetice, în cel mai fericit caz!
Guvernul României nu ne oferă nici cea mai mică alternativă, din punct de vedere social și economic, alternativă care să meargă în paralel cu acest PROGRAM DE ÎNCHIDERE !
Nici măcar legea nr.197/2021 nu vor să o respecte și să o aplice, cu toate că este o lege CONSTITUȚIONALĂ, publicată în Monitorul Oficial și reconfirmată printr-o DECIZIE de aplicare a Înaltei Curți de Casație și Justiție!
Voi chiar continuați să îi mai credeți pe cei care continuă să vă mintă și să vă manipuleze spunându-vă să stați liniștiți că totul o să fie bine în ceea ce privește viitorul nostru în această activitate!?”, conform lui Manu Tomescu, lider sindical în cadrul Termocentralei de la Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Protest în fața CEO

Postat acum

on

De către

Un protest are loc în fața sediului Complexului Energetic Oltenia. Câteva zeci de persoane, cu steaguri și pancarte în mâini, au blocat trotuarul.
Revenim cu informații de la fața locului!

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR