Connect with us

ACTUALITATE

Gorjul a rămas fără locuri libere la ATI COVID

Postat acum

on

Fără locuri libere la ATI COVID în spitalele din Gorj. Toate cele 12 paturi de la Compartimentul ATI COVID din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt ocupate. De altfel, aceeași situație se regăsește și la Spitalul de Urgență din Cărbunești, acolo unde toate cele 15 locuri la ATI COVID sunt de asemenea ocupate.

În ceea ce privește paciențiî COVID, la SJU Târgu Jiu mai sunt libere 3 paturi din 50, iar la Cărbunești sunt libere 105 paturi din 185. La Spitalul din Motru sunt 4 paturi libere din 4. La Bumbești-Jiu sunt 3 paturi și 4 pacienți, la Turceni sunt 2 paturi libere din 2. La Spitalul Novaci sunt 20 de paturi și 29 de pacienți COVID. La Rovinari sunt ocupate 4 paturi din, iar la Spitalul Dobrița sunt ocupate 2 paturi din 6. În toate spitalele din Gorj sunt internați în momentul de față 197 de pacienți COVID. Aproape 800 de gorjeni sunt în carantină și în izolare. Incidența în Gorj este 1,04. Comuna Crasna este singura în scenariul roșu cu o incidență mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Oficial. Facturile greșite trebuie recalculate în 15 zile

Postat acum

on

De către

Facturile emise greșit trebuie recalculate în 15 zile. Este decizia guvernului, care a stabilit azi că furnizorii de energie au obligația de a recalcula facturile, în care nu au fost aplicate mecanismele de plafonare şi compensare, furnizorii având obligaţia recalculării în termen de 15 zile. „Furnizorii au obligaţia să le recalculeze fără penalităţi în termen de 15 zile şi, de asemenea, pe perioada acestor de 15 zile se suspendă inclusiv o eventuală plată a acestora”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu.

În Gorj, mai multe unități publice au primit facturi uriașe, de câteva ori mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Bărbat reținut pentru hărțuire. Victima, o femeie din Motru

Postat acum

on

De către

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 34 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, bănuit de săvârșirea infracțiunii de hărțuire.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi hărțuit o femeie, de 32 ani, din municipiul Motru, prin trimiterea unor mesaje în mod repetat, pe mai multe căi de comunicare.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Frigul a pornit cinci grupuri la Complexul Oltenia

Postat acum

on

De către

Iarna dovedește din nou că producția de energie pe bază de cărbune este esențială, în sistemul energetic din România. Complexul Energetic Oltenia funcționează cu cinci grupuri, trei în Gorj și două în Craiova. Conform reprezentanților CEO, la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari sunt în funcțiune blocurile energetice 3 și 4, ambele încărcate la capacitate maximă. La Termocentrala de la Turceni este funcțional grupul energetic numărul 4, la Sucursala Electrocentrale Ișalnița este pornit blocul energetic numărul 7, iar la Sucursala Electrocentrale Craiova 2, grupul energetic 1.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR