Connect with us

ACTUALITATE

Gorjul a rămas fără locuri libere la ATI COVID

Postat acum

on

Fără locuri libere la ATI COVID în spitalele din Gorj. Toate cele 12 paturi de la Compartimentul ATI COVID din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt ocupate. De altfel, aceeași situație se regăsește și la Spitalul de Urgență din Cărbunești, acolo unde toate cele 15 locuri la ATI COVID sunt de asemenea ocupate.

În ceea ce privește paciențiî COVID, la SJU Târgu Jiu mai sunt libere 3 paturi din 50, iar la Cărbunești sunt libere 105 paturi din 185. La Spitalul din Motru sunt 4 paturi libere din 4. La Bumbești-Jiu sunt 3 paturi și 4 pacienți, la Turceni sunt 2 paturi libere din 2. La Spitalul Novaci sunt 20 de paturi și 29 de pacienți COVID. La Rovinari sunt ocupate 4 paturi din, iar la Spitalul Dobrița sunt ocupate 2 paturi din 6. În toate spitalele din Gorj sunt internați în momentul de față 197 de pacienți COVID. Aproape 800 de gorjeni sunt în carantină și în izolare. Incidența în Gorj este 1,04. Comuna Crasna este singura în scenariul roșu cu o incidență mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12 copii la spital. S-au intoxicat în tabără

Postat acum

on

De către

12 copii, care se aflau într-o tabără, la Lacul Roșu, în județul Harghita, au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat. Mai multe echipaje de salvare și Smurd au ajuns la locația în care erau cazați minorii, după ce un apel la 112 anunța că micuții acuză simptome de toxiinfecție alimentară. După ce li s-au acordat îngrijiri de specialitate, copiii au putut pleca, niciunul nu a rămas internat.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Cinci angajați, amendați cu 25.000 lei, pentru că au refuzat să-și declare salariul

Postat acum

on

De către

Angajații unui patron din Gorj, care lucrau în Sălaj, au fost amendați, după ce au refuzat să-și declare salariul. Ca urmare a unui control inițiat de către inspectorii de muncă din cadrul ITM Sălaj, 5 persoane au fost sancționate cu suma de 25.000 lei, întrucât acestea nu s-au conformat în totalitate solicitării inspectorilor de muncă de a completa fișele de identificare, refuzând completarea salariului net. Persoanele sancționate de către inspectorii de muncă au fost depistate pe raza Municipiului Zalău, prestând activitate pentru un angajator din domeniul construcțiilor, cu sediul social în județul Gorj.

„Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj reamintește tuturor angajatorilor să respecte prevederile Ordonanței de Urgență numărul 99/2000 privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecția persoanelor încadrate în muncă, fiind vizate, cu prioritate, activitățile desfășurate în spații deschise. Nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență numărul 99/2000, se sancționează cu amendă de la 1.500 lei la 2.500 lei”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Încă un lider sindical din CEO își anunță ieșirea la pensie

Postat acum

on

De către

Ion Vîlceanu, președintele Sindicatului Liber Independent CET Craiova 2, și-a anunțat ieșirea la pensie.

„Astăzi, dupa aproape 4 decenii de activitate, închei raporturile de muncă în urma pensionarii iar începând de mîine încep ultimul capitol al vieții mele, de aceea multumesc in primul rind membrilor mei de sindicat, colegilor si colaboratorilor pentru sprijinul si sustinerea acordata si le doresc la rindul meu sa ajunga la aceasta borna, sănătoși si bucurosi de fiecare clipa petrecuta alaturi de familie si prieteni”, a transmis Ion Vîlceanu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR