Connect with us

POLITICĂ

Gorjenii, încrezători în echipa PSD la alegerile parlamentare!

Postat acum

on

Relansarea economică, de asta are nevoie țara noastră în viitorul imediat. Prin măsurile economice și sociale întreprinse în perioada în care s-a aflat la guvernare, Partidul Social Democrat a reușit să aducă România la un nivel care a permis tuturor locuitorilor săi un trai decent. Fie că vorbim de copii, cărora le-au fost crescute alocațiile, de cei care au un loc de muncă, pentru care PSD a făcut tot posibilul să crească salariul minim pe economie, sau de pensionari, care s-au bucurat de pensii majorate, Partidul Social Democrat s-a implicat în vederea ridicării standardului de viață în România. Din păcate, la un an de la preluarea guvernării, PNL a înregistrat un regres puternic în dezvoltarea economică , astfel că PSD va avea nevoie de timp să readucă țara la nivelul la care a lăsat-o. Partidul Social Democrat, prin reprezentanții săi, are capacitatea de a găsi cele mai bune soluții pentru repornirea motoarelor economiei. Programul de guvernare cu care candidații PSD vin în fața alegătorilor include un întreg capitol cu soluții clare de creare a locurilor de muncă și cu scheme de sprijin pentru întreprinzători. Asta cer și oamenii, în cadrul întâlnirilor pe care le eu cu candidații PSD la alegerile parlamentare. Înt-o postare pe facebook, primarul localității Stejari, Robert Ionuț Păiuși, a mărtirusit că gorjenii sunt disperați din cauza situației în care se află ca urmare a măsurilor profund greșite luate de guvernul PNL și își pun speranța în candidații PSD.

”Azi am fost în campanie, ca și responsabil de zonă, în comuna Stoina, alături de o frumoasă echipă și de doamna președinte Bușe Ioana. Am ascultat nemulțumirile tuturor celor cu care ne-am întâlnit și concluzia care se desprinde este una singură și extrem de izbitoare: lumea este tot mai nemulțumită de măsurile restrictive luate de cei aflați la guvernare și care se răsfrâng asupra vieților noastre și asupra cheltuielilor zilnice pe care le avem de făcut. Noi avem soluții. Programul PSD de guvernare include toate măsurile necesare pentru redresarea economică și socială a țării noastre! Cu echipa PSD continuăm împreună drumul spre bunăstare și dezvoltare a județului Gorj”, se arată în postare de pe facebook a primarului Robert Ionuț Păiuși.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL , prin www.gorjexpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Un consilier local cere demisii după incendiul de duminică noaptea de la Bălești

Postat acum

on

De către

Alesul local din Bălești, Papuc Florin, acuză autoritatea locală de faptul că așteaptă să se întâmple ceva grav ca să se ia niste măsuri care de fapt se puteau rezolva de mult timp.

Mai exact, alesul este supărat pe conducerea primăriei și pe reprezentantul ISU Bălești pentru faptul ca mașinile de pompieri nu au putut fi alimentate de la hidranți din Bălești pentru ca sunt defecți. „Este inadmisibil așa ceva, este inuman”, a spus alesul local.

Papuc spune că va solicita reprezentantului ISU pe Bălești dar și primarului Ungureanu în prima ședință de consiliul local lămuriri cu privire la nefuncționarea hidranților.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Proiect de constituire a ATOP, scos de pe ordinea de zi a CJ

Postat acum

on

De către

Acuze la adresa consilierilor județeni, după ce au încercat să scoată de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean, un proiect de constituire a ATOP. Deși trebuie înființat de aproape un an, acesta nu a fost aprobat, iar la ședința de azi, rămânerea lui pe ordinea de zi este incertă. Liderul Partidului Verde, Adrian Tudor, dă vina pe negocierile eșuate, între politicieni. „Acest organism, care trebuia constituit de 8 luni, încă nu este funcțional din cauza negocierilor politice, eșuate, din Consiliul Județean. Bineînțeles că PNL, PSD, PRO ROMÂNIA și PMP nu s-au înțeles și proiectul a fost retras de pe ordinea de zi al ședinței de azi. Partidul Verde atrage public atenția tuturor partidelor din Consiliul Județean Gorj să pună interesul cetățenilor pe primul loc, să renunțe la jocurile politice, favorabile lor, pentru ca ATOP să funcționeze. Este incalificabil cum se ceartă pe niște indemnizații, iar ordinea publică din județ este tratată cu iresponsabilitate”, acuză Adrian Tudor, președintele Patidului Verde Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Concurs reluat, după ce Corpul de Control a descoperit ilegalități

Postat acum

on

De către

Corpul de Control al prefectului a descoperit o serie de ilegalități, la Primăria Țicleni. Mai exact, echipa de control a stabilit că nu au fost respectate obligațiile stabilite de lege, în vederea organizării unui concurs, pentru ocuparea postului de consilier. „Ultima verificare a fost efectuată la Primăria orașului Țicleni și a avut ca scop verificarea modului în care a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Orașului Țicleni. Reprezentații Instituției Prefectului au constatat o serie de abateri (lipsa fișei postului de la dosarul de concurs; pe pagina de Internet a Primăriei Țicleni nu au fost publicate informații necesare cu privire la desfășurarea concursului și nici documentele care trebuie să fie cuprinse în dosarul de concurs etc.), motiv pentru care Corpul de Control al Prefectului a considerat că se impune reluarea procedurii de organizare a concursului de recrutare”, a spus prefectul Corneliu Răducan Morega.
Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR