Connect with us

ACTUALITATE

Gorjeni răpuși de coronavirus. Noi cazuri confirmate

Postat acum

on

Trei gorjeni au decedat pe patul de spital din cauza noului coronavirus. De asemenea, noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID 19 au fost înregistrate în județul Gorj. Situația epidemiologică se prezintă astfel:
– 161 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
– 9032 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 8467 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 436 persoane au decedat.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate trei decese:
– bărbat în vârstă de 65 ani- comorbidități: AVC (accident vascular cerebral) sechelar, hipertensiune arterială, adenopatii mediastinale, hipertrofie hepatică și diabet zaharat tip II;
– femeie în vârstă de 78 ani- comorbidități: neoplasm mamar stâng și cardiomiopatie dilatativă;
– femeie în vârstă de 89 ani- comorbidități: cardiopatie ischemică, boala Parkinson și insuficiență cardio-respiratorie cronică.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate alte 13 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 308 teste efectuate, situația prezentându-se astfel:
– 213 teste RT- PCR efectuate: – 10 rezultate pozitive;
– 203 rezultate negative;
– 95 teste rapide efectuate: – 3 rezultate pozitive
– 92 rezultate negative.
Până astăzi, 22 aprilie 2021, ora 14.00, s-au primit 82649 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 79730 persoane.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR