Connect with us

COMUNITATE

Gorjean cercetat, după ce a aruncat doi pui de câine

Postat acum

on

Un gorjean este cercetat de polițiști, după ce a aruncat doi pui de câine. Cățelușii au fost recuperați de polițiștii de la Protecția Animalelor și duși într-un centru de specialitate. Bărbatul care a aruncat în stradă cățelușii a fost depistat și s-a ales cu un dosar penal. „Colegii noștri din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din Gorj s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi despărțit de mamă doi pui de câine, în vârstă de aproximativ 6 săptămâni, abandonându-i în stradă. Rapid, cele două suflete au fost ridicate de polițiști și plasate la un adăpost pentru câini. După câteva zile, bărbatul a fost identificat. Este cercetat penal pentru despărțirea puilor de mamă până la vârsta de minimum opt săptămâni de viață și abandonarea unui animal a cărui existență depinde de îngrijirea omului”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR