Connect with us

SOCIAL

Gorj Express a donat pentru cei doi soți bolnavi de cancer. Fă-o și tu!

Postat acum

on

Publicația Gorj Express nu a rămas impasibilă la drama prin care trece familia Ungureanu, după ce Aurel, tatăl a două fete minunate, a fost diagnosticat cu cancer și se zbate pentru viață, deja de un deceniu, iar, recent, și soția sa a fost depistată cu un cancer ovarian. Directorul publicației, Andrei Bănică, a donat în contul familiei și va rugăm să o faceți și dumneavoastră.

Situația prin care trec cei doi soți este dramatică. Vedeți mai jos, povestea spusă de către Aurel Ungureanu, fostul șef al Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Gorj:

„Numele meu este Ungureanu Aurel și am 57 de ani. În urmă cu 10 ani am fost diagnosticat cu un cancer de pancreas și am suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia mi-a fost extirpat circa jumătate din corpul acestuia și splina. Din păcate, în anul următor boala a metastazat, fiind nevoie de o altă intervenție chirurgicală, de această dată fiind necesară înlăturarea unei părți din ficat și din suprarenala dreaptă, precum și a unei bucăți din mușchiul diafragm. De fiecare dată, intervențiile chirurgicale au fost urmate de câte 6 luni de chimioterapie, dar mi-am revenit destul de bine și am putut duce o viață aproape normală. În anul 2016, din păcate mi-a apărut un nodul în plămânul drept și a fost necesară o nouă operație, lucru ce s-a repetat în 2019 și de fiecare dată chimioterapie, câte 12 ședințe și 30 de zile de radioterapie. Din nou mi-am revenit extraordinar de bine, dar boala tot nu mi-a dat pace și în martie 2021 a fost nevoie să-mi fie extirpat lobul inferior al plămânului stâng, de această dată nemaifiind nevoie de chimioterapie post-operator. În luna septembrie am descoperit ca sunt din nou probleme la plămâni si am reînceput tratamentul cu citostatice, câte 3 zile consecutiv, la fiecare trei săptămâni. De-a lungul timpului, costurile intervențiilor chirurgicale, ale tratamentului și ale celor multe investigații imagistice au fost enorme pentru nivelul veniturilor pe care le realizam ca familie, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, și al prietenilor, cu credite bancare, am reușit să supraviețuiesc și să duc o viață mulțumitoare, să mă pot bucura că îmi văd cele două fiice crescând. Din păcate, în urmă cu o săptămână, am aflat ca soția mea, Laura Ungureanu, 55 de ani, suferă de un cancer ovarian, in stadiul trei, iar pentru vindecare sunt necesare 12-14 ședințe de chimioterapie si o intervenție chirurgicală (hypec) într-o clinică privată. Fără ajutorul unor oameni cu suflet mare nu putem face față cheltuielilor, în condițiile în care, in această perioadă amândoi facem chimioterapie și va trebui să ne mutăm în Brașov, unde facem tratamentul pentru circa patru luni de zile. Avem nevoie de ajutortul dumneavoastră!”.

Deja firma Ghiocela din Motru a transmis 10.000 de lei acestei familii greu incercate de soartă. ,,Cei care ii cunoasteti stiti ce familie mereu vesela era dar astazi au mare nevoie de sprijinul cat mai multor persoane. Daca doriti sa ii sprijiniti, puteti direct in contul :

RO98 RNCB 0149 0194 1814 0012- Ungureanu Aurel

Pentru a-i sprijini prin contracte de sponsorizare de la persoane juridice vă rugăm să luați legatura cu noi”, transmite Ghiocela Prod Com SRL.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SOCIAL

Bănci tăiate și ridicate de pe o alee din zona Griviței! Pensionarii îi cer primarului să le aducă băncile înapoi

Postat acum

on

De către

Cinci bănci de pe strada slt. Mihai Cristian Oancea din Târgu Jiu, zona Grivița cum este cunoscută în municipiu, au fost ridicate ieri de angajații primăriei.

Asta spre supărarea persoanelor vârstnice, cu copii ori cu dizabilități care au ripostat in momentul in care au văzut că băncile sunt tăiate și ridicate de pe alee. Cetățenii i-au cerut primarului Marcel Romanescu să le pună totuși băncile înapoi, pentru că prea puține in cartier pentru nevoile lor.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Fost pandur, decedat de cancer la stomac, la doar 40 de ani

Postat acum

on

De către

Fostul fotbalist Florin Hidișan, care se confrunta de mai bine de un an cu cancerul, s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani. În ultimele săptămâni, Florin a făcut față din ce în ce mai greu chimioterapiei. Ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme, iar în cele din urmă, corpul i-a cedat.

Florin spera să ajungă în SUA pentru tratament, însă costurile necesare erau uriașe. Pentru sprijinul lui Florin Hidișan se adunaseră 20.000 de euro din donații.

Retras în ianuarie 2014 din fotbal, fostul mijlocaș dreapta a trecut de-a lungul carierei pe la cluburi precum FC Argeș, U Cluj, Pandurii Tg. Jiu și UTA Arad. Cele mai multe meciuri le-a jucat în tricoul arădenilor, 82 la număr.

„Clubul Pandurii Târgu Jiu, care l-a avut ca jucător o perioadă de trei ani din activitatea sa de fotbalist profesionist, este alături de familia îndurerată în aceste momente dificile și de toți cei care l-au iubit și apreciat pe fostul jucător emblematic al echipei Pandurii în perioada 2009 – 2011. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se transmite pe pagina grupării.

Continuă să citeşti

SOCIAL

O cățea de vânătoare, pierdută în zona CFU Motru

Postat acum

on

De către

Un exemplar frumos de rasă a fost găsit, astăzi, de salariații CFU Motru. Oamenii caută stăpânii câinelui care a ajuns în zona căilor ferate uzinale ale CEO din Motru. Câinele de rasa nu este rănit și pare că a fost bine îngrijit. Patrupedul ar fi din rasa brac german.

Daca animalul este cipat, proprietarul câinelui poate fi, cu ușurință depistat, fost cu o vizită la medicul veterinar.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR