Connect with us

SOCIAL

Gest caritabil! Își vinde rochia pentru a o ajuta pe Georgiana, femeia ce necesită o operație urgentă în Turcia

Postat acum

on

Ș-a scos la vânzare rochia pe care spune că a purtat-o o singură dată pentru ca banii să ajungă la Georgiana Dragomir, de 34 de ani, din Rovinari. Este gestul caritabil al unei tinere care a considerat că astfel o poate ajuta pe femeia bolnavă de cancer, ce necesită o intervenție chirurgicală urgentă la o clinică din Turcia. Georgiana are un copil de 11 ani și orice sprijin îi crește speranța de viață. Rochia scoasă la vânzare de Miha Ella se poate cumpăra pentru 400 de lei.

Georgiana Dragomir a descoperit, în urmă cu trei săptămâni, că suferă de o formă agresivă de cancer.  O operație în Turcia poate fi șansa sa, însă tratamentul este costisitor. Asociația Uniunea Femeilor din Gorj a inițiat de câteva zile o campanie intitulată „Împreună pentru Georgiana“. A fost deschisă și o pagină pe o rețea de socializare. Persoane din Rovinari, Gorj, din România și din străinătate au donat bani sau au scos diverse obiecte la vânzare. Sumele obținute vor ajunge la tânăra mamă. De asemenea, sunt persoane care prestează diferite servicii, spălătorii auto, activități de transport și altele, iar sumele încasate vor fi oferite familiei Dragomir.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Luni se decide soarta angajaților CEO

Postat acum

on

De către

Mâine este o zi decisivă pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) trebuie să se pronunțe asupra Legii 197/2021, care ar reduce vârsta de pensionare în sistem, la 53 de ani. Legea, blocată de aproape doi ani la aplicare ar duce la ieșirea din sistem a unui număr de câteva mii de salariați din CEO. Instanța supremă a amânat, pentru data de 13 martie, pronunțarea în cazul legii care recunoaște condițiile de muncă, pentru perioada 2001-2021, drept condiții speciale.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Tânăr militar, victima unui accident în Motru, are nevoie urgentă de ajutor

Postat acum

on

De către

Un tânăr militar, care a fost rănit grav într-un accident, produs în luna ianuarie la Meriș-Motru, are nevoie urgentă de ajutor. Sorin Mihăiță Epure este internat la Spitalul Floreasca, din capitală, unde a fost transferat în urma accidentului în care a fost implicat. Tânărul a suferit leziuni la nivelul capului și are nevoie de un tratament, la o clinică privată, unde costurile sunt mult peste posibilitățile financiare ale familiei. Prietenii fac apel la oamenii de bine, care pot ajuta cu donații, orice sumă fiind binevenită. Un cont a fost deschis pe numele tatălui tânărului: Unicredit Bank: RO71BACX0000001296360001, Epure Sorin.

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Șofer revoltat! Și-a găurit roata la BMW într-un rest de blocator de parcare

Postat acum

on

De către

Incident neplăcut pentru posesorul unui autoturism BMW, astăzi, în municipiul Târgu Jiu. Omul a parcat în parcarea situată vizavi de intrarea în Piața Mică a municipiului Târgu Jiu. A dat însă cu roata dreapta față într-un rest de blocator de parcare și și-a distrus anvelopa autoturismului. Omul amenință că va da în judecată primăria.

Paguba cetățeanului se ridică la 400 de lei. Revoltat proprietarul autoturismului spune că va da primăria în judecată, o dată pentru că a permis aceste blocatoare pe domeniul public și a doua oară că le-a interzis dar nu i-a obligat și pe proprietari să le demonteze.

 

Aceste blocatoare sunt adevărate capcane atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. ,,Capcana a rămas. Eu mi-am găurit roata și după mine, în același loc a parcat o femeie. Vor mai fi păgubiți. Primăria trebuie să ia masuri, altfel se vor lovi de un val de astfel de litigii. Ați văzut cum mi s-a găurit roata, cine știe câți au mai pățit că mine”, a declarat Merfu Daniel, care a anunțat că va solicita daune morale municipalității.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR