Connect with us

SOCIAL

Gest caritabil! Își vinde rochia pentru a o ajuta pe Georgiana, femeia ce necesită o operație urgentă în Turcia

Postat acum

on

0 Shares

Ș-a scos la vânzare rochia pe care spune că a purtat-o o singură dată pentru ca banii să ajungă la Georgiana Dragomir, de 34 de ani, din Rovinari. Este gestul caritabil al unei tinere care a considerat că astfel o poate ajuta pe femeia bolnavă de cancer, ce necesită o intervenție chirurgicală urgentă la o clinică din Turcia. Georgiana are un copil de 11 ani și orice sprijin îi crește speranța de viață. Rochia scoasă la vânzare de Miha Ella se poate cumpăra pentru 400 de lei.

Georgiana Dragomir a descoperit, în urmă cu trei săptămâni, că suferă de o formă agresivă de cancer.  O operație în Turcia poate fi șansa sa, însă tratamentul este costisitor. Asociația Uniunea Femeilor din Gorj a inițiat de câteva zile o campanie intitulată „Împreună pentru Georgiana“. A fost deschisă și o pagină pe o rețea de socializare. Persoane din Rovinari, Gorj, din România și din străinătate au donat bani sau au scos diverse obiecte la vânzare. Sumele obținute vor ajunge la tânăra mamă. De asemenea, sunt persoane care prestează diferite servicii, spălătorii auto, activități de transport și altele, iar sumele încasate vor fi oferite familiei Dragomir.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SOCIAL

Carmistin: Ziua meselor școlare, sărbătorită în trei sate din Peștișani

Postat acum

on

De către

Fundaţia Carmistin a organizat cea de-a doua ediţie a campaniei Ziua Meselor Şcolare. Acţiunea a fost dedicată şi în acest an copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Boroşteni, Brădiceni şi Peştişani (Gorj) şi Frânceşti (Vâlcea).

Ziua Meselor Şcolare, sărbătorită anual de Fundaţia Carmistin, alături de elevi, constă în distribuirea de pachete cu hrană caldă, preparată din portofoliul de produse La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Pe lângă hrană, cei 370 elevi din şcolile incluse în ediţia 2024 a proiectului au primit şi ghiozdane din partea Fundaţiei Carmistin.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Bianca are 18 ani și suferă de scolioză dorso-lombară! Are nevoie de 30.000 de euro

Postat acum

on

De către

Bianca Vîrteniță, o adolescentă din satul Bengești, are doar 18 ani dar suferă de o boală cruntă numită scolioză dorso-lombară.

Pană în prezent nimeni nu i-a acordat vreo șansă, însă, se pare că medicii de la spitalul Monza, din Bucuresti, sunt cei care îi pot reda sănătatea și bucuria Biancăi, dar pentru ca acest lucru să se poată întâmpla, ea are nevoie de o sumă mare de bani, respectiv 30.000 de euro, iar veniturile familiei sunt modeste.

Cei care doresc s-o ajute pe Bianca, pot face donații în contul RO28 BRDE200SV760 9080 2000, deschis în lei, la BRD. Orice sumă este de ajutor!

Continuă să citeşti

SOCIAL

Nu doar lebedele de la Târgu Jiu au murit de gripă aviară!

Postat acum

on

De către

Două lebede moarte de gripa aviară au fost găsite pe Jiu, în zona lacului de acumulare din municipiu. Nu este însă un caz singular, în ultimele săptămâni, au fost descoperite lebede moarte în diverse lacuri din întreaga țară. Conform autorităților sanitare veterinare, gripa aviară a fost identificată și la alte specii, precum pescăruși sau rațe, ceea ce ar putea fi și cauza mortalității acestor păsări.

Într-un interval scurt de timp, în ultima săptămână, în parcul IOR din capitală au murit trei lebede: două pui și un adult.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!