Connect with us

SOCIAL

Gest caritabil! Își vinde rochia pentru a o ajuta pe Georgiana, femeia ce necesită o operație urgentă în Turcia

Postat acum

pe

Ș-a scos la vânzare rochia pe care spune că a purtat-o o singură dată pentru ca banii să ajungă la Georgiana Dragomir, de 34 de ani, din Rovinari. Este gestul caritabil al unei tinere care a considerat că astfel o poate ajuta pe femeia bolnavă de cancer, ce necesită o intervenție chirurgicală urgentă la o clinică din Turcia. Georgiana are un copil de 11 ani și orice sprijin îi crește speranța de viață. Rochia scoasă la vânzare de Miha Ella se poate cumpăra pentru 400 de lei.

Georgiana Dragomir a descoperit, în urmă cu trei săptămâni, că suferă de o formă agresivă de cancer.  O operație în Turcia poate fi șansa sa, însă tratamentul este costisitor. Asociația Uniunea Femeilor din Gorj a inițiat de câteva zile o campanie intitulată „Împreună pentru Georgiana“. A fost deschisă și o pagină pe o rețea de socializare. Persoane din Rovinari, Gorj, din România și din străinătate au donat bani sau au scos diverse obiecte la vânzare. Sumele obținute vor ajunge la tânăra mamă. De asemenea, sunt persoane care prestează diferite servicii, spălătorii auto, activități de transport și altele, iar sumele încasate vor fi oferite familiei Dragomir.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Liderul PER Gorj a trimis o mașină de lemne pentru o familie săracă din Urechești!

Postat acum

pe

Partidul Ecologist Român filiala Gorj, prin preşedintele organizaţiei judeţene Dan Dumitru Miroiu, continuă acţiunile de ajutorare a familiilor aflate în impas.

Astăzi, preşedintele PER Gorj a trimis o maşină de lemne la o familie săracă din satul Urecheşti, comuna Draguţeşti.

Cu doi copii de 5 şi 6 ani, soţii Untaru trec printr-o perioadă dificilă. Locuiesc în chirie şi nu de puţine ori au fost pe punctul de a fi evacuaţi.

Soţul se află în străinătate, unde momentan nu realizează venituri, iar soţia, care a rămas alături de cei doi copii, nu are slujbă.

Deșeurile din lemn vor încălzi o perioada membrii familiei Untaru. Cei mai incantati de donații au fost cei mici care au privit incantati descărcarea lemnelor în curtea lor.

 

Continuă să citești

SOCIAL

Surpriză pentru două salariate ale Primăriei Motru!

Postat acum

pe

Două angajate ale Primăriei Motru au fost chemate se urgență astăzi în biroul edilului local. Salariatele, care urmează să se pensioneze, au intrat speriate la primar, spun colegii lor de muncă, crezând că au fost apelate de Cosmin Morega pentru probleme urgente de serviciu. În schimb, în biroul primarului le aștepta o surpriză!

Edilul le pregătise cate un cadou dulce, mai exact cate un tort, și o diplomă pentru fiecare.

Cele două angajate, având fiecare în jur de 15 ani de activitate în instituția publică, au fost plăcut surprinse de cadourile șefului lor, asta și pentru că astfel de gesturi frumoase nu au mai fost practicate în acest UAT. În ce îl privește pe primar, aceasta a menționat că a vrut să le ofere celor două doamne un semn de apreciere și o despărțire de locul de muncă așa cum se cuvine.

Continuă să citești

SOCIAL

Românii ar fi putut avea peste 800 de euro salariul minim!

Postat acum

pe

PSD a propus ca valoarea salariului minim național brut să nu poată fi mai mică de 60% din valoarea salariului mediu național brut, însă, astăzi, în Parlament, Uniunea de Dreapta a respins această inițiativă legislativă! Scopul acestui act normativ avea în vedere garantarea standardelor și condițiilor minime de trai decent pentru cetățenii români, diminuarea migrației forței de muncă autohtone, precum și reducerea șomajului voluntar generat de lipsa de atractivitate a salariului minim.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL , prin www.gorjexpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Continuă să citești

Târgu Jiu
12°
Însorit
07:0418:14 EET
Se simt: 11°C
Vânt : 14km/h NNW
Umiditate : 38%
Presiunea aerului: 1028.11mbar
Indexul UV: 2
MarțiMiercuriJoi
13/1°C
15/0°C
16/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI