Connect with us

SOCIAL

Gest caritabil! Își vinde rochia pentru a o ajuta pe Georgiana, femeia ce necesită o operație urgentă în Turcia

Postat acum

on

Ș-a scos la vânzare rochia pe care spune că a purtat-o o singură dată pentru ca banii să ajungă la Georgiana Dragomir, de 34 de ani, din Rovinari. Este gestul caritabil al unei tinere care a considerat că astfel o poate ajuta pe femeia bolnavă de cancer, ce necesită o intervenție chirurgicală urgentă la o clinică din Turcia. Georgiana are un copil de 11 ani și orice sprijin îi crește speranța de viață. Rochia scoasă la vânzare de Miha Ella se poate cumpăra pentru 400 de lei.

Georgiana Dragomir a descoperit, în urmă cu trei săptămâni, că suferă de o formă agresivă de cancer.  O operație în Turcia poate fi șansa sa, însă tratamentul este costisitor. Asociația Uniunea Femeilor din Gorj a inițiat de câteva zile o campanie intitulată „Împreună pentru Georgiana“. A fost deschisă și o pagină pe o rețea de socializare. Persoane din Rovinari, Gorj, din România și din străinătate au donat bani sau au scos diverse obiecte la vânzare. Sumele obținute vor ajunge la tânăra mamă. De asemenea, sunt persoane care prestează diferite servicii, spălătorii auto, activități de transport și altele, iar sumele încasate vor fi oferite familiei Dragomir.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SOCIAL

Se eliberează titluri de proprietate în culoarele de expropriere!

Postat acum

on

De către

În ședința Comisiei Județene de Fond Funciar, astăzi 24.11.2022, cu unanimitatea voturilor membrilor comisiei județene, s-a luat hotărârea de a se elibera titluri de proprietate în culoarele de expropriere astfel încetând blocajul de 12 ani determinat de intrarea în vigoare a Legii 255/2010. Hotărârea comisiei județene adoptată astăzi, la care am făcut trimitere mai sus, urmează să fie comunicată tuturor comisiilor locale.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Asistentă de la Pediatria SJU Târgu Jiu, plânsă de salariații unității medicale

Postat acum

on

De către

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, colectivul Secției Pediatrie, dar și restul angajaților unității medicale deplâng stingerea din viață a Silviei Mircea, fostă asistentă medicală la Secția Pediatrie.

„Suntem cu sufletul și gândul alături de familia greu încercată! Silvia Mircea a lucrat vreme de 42 de ani în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, la Secția Pediatrie, îngrijind mii de copii de-a lungul anilor. La sfârșitul anului 2018 a ieșit la pensie. A fost un om și un coleg deosebit, un profesionist dedicat meseriei pe care și-a ales-o, a fost mentor al mai multor generații care au îmbrățișat aceeași meserie cu a dumneaei. Niciuna dintre asistentele medicale cărora le-a fost mentor nu o va uita! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină”, a transmis SJU Târgu Jiu.

Fosta asistenta medicala a pierit urmare a unei boli grave care a recidivat.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Ce a stabilit Comisia Mixtă pentru salariații SE Craiova

Postat acum

on

De către

Comisia Mixtă Administrație-Sindicate, întrunită ieri la nivel de S.E.Craiova, a stabilit următoarele: în primele șase zile din luna viitoare se va încasa prima de 200 lei pentru copiii minori ai salariaților dar și că în perioada 2-09.12.2022 se vor alimenta cardurile salariatilor cu contravaloare tichetelor de masă. În ce privește prima de Crăciun aceasta se va încasa in perioada 3-13.12.2022 iar în perioada 4-15.12.2022 se va încasa lichidarea lunii noiembrie. Între 5 și 20 decembrie se va încasa economia la fondul de salarii de 1000 lei net iar între 6-27.12.2022 se va încasa avansul luna Decembrie.

In data de 05.12.2022 s-a stabilit intrunirea Comisiei de Negociere dupa publicarea în Monitorul oficial a hotărârii de guvern cu privire la stabilirea salariului minim pe anul 2023, pentru negocierea unui act aditional cu privire la cresterea salariilor si modificarea grilei de salarizare cu diferenta dintre salariul minim actual si valoarea salariului minim stabilit de guvern!

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR