Connect with us

SOCIAL

Gest caritabil! Își vinde rochia pentru a o ajuta pe Georgiana, femeia ce necesită o operație urgentă în Turcia

Postat acum

on

Ș-a scos la vânzare rochia pe care spune că a purtat-o o singură dată pentru ca banii să ajungă la Georgiana Dragomir, de 34 de ani, din Rovinari. Este gestul caritabil al unei tinere care a considerat că astfel o poate ajuta pe femeia bolnavă de cancer, ce necesită o intervenție chirurgicală urgentă la o clinică din Turcia. Georgiana are un copil de 11 ani și orice sprijin îi crește speranța de viață. Rochia scoasă la vânzare de Miha Ella se poate cumpăra pentru 400 de lei.

Georgiana Dragomir a descoperit, în urmă cu trei săptămâni, că suferă de o formă agresivă de cancer.  O operație în Turcia poate fi șansa sa, însă tratamentul este costisitor. Asociația Uniunea Femeilor din Gorj a inițiat de câteva zile o campanie intitulată „Împreună pentru Georgiana“. A fost deschisă și o pagină pe o rețea de socializare. Persoane din Rovinari, Gorj, din România și din străinătate au donat bani sau au scos diverse obiecte la vânzare. Sumele obținute vor ajunge la tânăra mamă. De asemenea, sunt persoane care prestează diferite servicii, spălătorii auto, activități de transport și altele, iar sumele încasate vor fi oferite familiei Dragomir.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Directori absenți din școli! Echipe IȘJ Gorj, în control

Postat acum

on

De către

ISJ Gorj continuă inspectiile în școli și luna aceasta, anunță inspectorul școlar general Dana Constantinescu. Aceasta anunță că s-au găsit nereguli la controalele deja realizate, unii directori nefiind în scoli.

„Se verifică prezența la ore, notarea ritmică, respectarea legislației în vigoare, consemnarea corectă a lucrărilor scrise în cataloage, respectarea programului de lucru al directorilor unităților de învățământ, al personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic, documentele școlare, etc.

De asemenea , se verifică modul în care a fost parcursă materia prin inspectii de specialitate la ore. Controalele au loc în toate unitățile de învățământ din județ și în toate structurile acestora.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Circulație îngreunată spre Rânca!

Postat acum

on

De către

A nins abundent in stațiunea montană Rânca, dar drumul este practicabil. Circulația este îngreunată de vremea nefavorabila dar cu toate acestea, spatiile de cazare din stațiune sunt pline de turiști. Utilajele Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu deszăpezesc continuu artera rutieră.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Polițiștii l-au dus pe Moș Crăciun la o familie din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Polițiștii l-au dus pe Moș Crăciun, la o familie din Târgu Jiu. Oamenii legii au împodobit bradul și au dus daruri unei fete, pe tatăl ei o crește singur. „Astăzi, polițiștii gorjeni au avut șansa de a cunoaște doi oameni extraordinari: un tată devotat în totalitate creșterii și educării ființei care, pentru el, reprezintă tot universul. Este vorba de fiica lui, care este elevă în clasa a IX-a, la un colegiu de prestigiu din municipiul Târgu-Jiu și are rezultate foarte bune la învățătură.

Încă de săptămâna trecută, de când am aflat despre cazul acestei familii, ne-am mobilizat pentru a strânge ”cele de trebuință” unei familii, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor: alimente, un brad de Crăciun, haine, sume de bani, dar și tradiționalul porc de Crăciun, toate obținute din donațiile polițiștilor.

Ne-am dorit ca și ei să simtă, la rândul lor, magia sărbătorilor și să își regăsească speranța, care rătăcise zadarnic pe drumul vieții lor, date fiind încercările la care au fost supuși.

Astăzi am reușit să ducem la îndeplinire cele propuse, astfel că ne-am prezentat la poarta familiei din Godinești, care ne-a primit cu emoție și lacrimi de fericire”, este mesajul postat de Poliția Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR