Connect with us

COMUNITATE

Friteuză la preț de sărbători la Penny Târgu Cărbunești! Cumpărătoarea se consideră înșelată de o ofertă falsă

Postat acum

on

A vrut să cumpere o friteuză la ofertă, din Penny Târgu Cărbunești, dar a plătit la casă cu o sută de lei mai mult. Cumpărătoarea povestește că în loc să primească banii înapoi a fost tot ea apostrofată, jignită și sfidată.

„Am mers la Penny pentru cumpărături, am dorit achiziționarea acestui produs pe lângă altele. La casa de marcat am văzut, pe calculator, că prețul produsului era total diferit față de cel de la raft. Am adus la cunoștință casierei, aceasta a chemat șefa de tură. Șefa de tură mi-a zis sa ma întorc în jumatate de oră. M-am intors în jumătate de oră și aceasta nu dorea să-mi mai vândă produsul și îi spunea în cască casierei să-mi zică nu mai poate veni, că are control. Aceasta a venit până la urmă, eu zicând că își bat joc de timpul meu și că refuzat să-mi vândă produsul. Eu i-am zis că îl doresc la prețul întreg ca să pot să fac plangere catre ANPC, pentru ca nu e normal să ma pui să mă reintorc si tu sa refuzi să îmi mai vinzi produsul. Aceasta a folosit apelativul: drăguță, știi ceva, n-am timp”, a explicat, revoltată cumpărătoarea.

Femeia spune că a lucrat în comerț și a mai semnalat probleme cu prețurile, fapt cunoscut de șefa de la Penny. Aceasta susține că incidentul a părut unul personal dar si că a fost deranjată de atitudinea salariatelor și de lipsa de respect cu care a fost tratată.

„Atitudinea era una, dacă măcar își cerea scuze, nu era nimic. Dar nu poți să-mi spui revino după jumatate de oră că se rezolvă și tu sa refuzi să mai vi și sa-i interzici vânzătoarei să-mi vândă produsul”, a completat cumpărătoarea.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Se mărește populația de lebede de pe râul Jiu

Postat acum

on

Comunitatea de lebede de la Târgu Jiu, de pe lacul de acumulare Vădeni și Parcul Central, s-a mărit. Lebedele au făcut pui. Pe barajul de la Vădeni și pe lacul din zona Parcului Central trăiesc peste 30 de lebede.

Acestea s-au stabilit permanent aici. Au hrană și un mediu în care se simt în siguranță. Din păcate, o lebădă a fost atacată recent cu pietre de către câțiva tineri. Întreaga colonie de păsări este monitorizată de către reprezentanții AJVPS Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Se deschide cel mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina

Postat acum

on

Se fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina. Este vorba de Stâna Ștefanu, deținută de Marioara Babu, din Novaci. Stâna, care oferă preparate tradiționale ciobănești, este vizitată de mii de turiști an de an. Obiectivul ar fi trebuit să fie deschis pe 1 iunie, însă încă se mai lucrează la punerea în siguranță a șoselei Transalpina. Cel mai probabil totul va fi gata în jurul datei de 10 iunie. Stâna dispune și de un muzeu al portului popular.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Câlnic: Bucurie maximă pentru copii, primarul alături de sărbătoriți

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Câlnic a fost alături de sărbătoriții zilei de 1 Iunie încă de ieri când primarul le-a oferit copiilor de la școlile și grădinițele de pe raza localității cadouri și distracție cu mascote din desene animate.

„Astăzi am avut din nou imensa bucurie să fiu în mijlocul copiilor, să fiu în mijlocul micuților, dar și mai marilor mei câlniceni. Această bucurie s-a datorat faptului că mâine este 1 Iunie, Ziua internațională a copilului, și, cu această ocazie, am oferit cadouri tuturor elevilor si preșcolarilor care frecventează cursurile școlilor sau grădinițelor de pe raza comunei Câlnic. Am fost primiți cu entuziasm de către copii, iar fericirea li se citea în ochișori. Pe lângă plăsuțele cu dulciuri, micuții mei câlniceni au mai avut parte și de alte surprize, în mijlocul lor fiind astăzi Mickey Mouse și Minnie Mouse. Copiii au fost extraordinar de încântați, iar pentru mine nu există satisfacție mai mare decât aceasta.Dragi mei câlniceni, vă doresc din suflet să aveți copii sănătoși și să vă bucurați de ei și de realizările lor toată viața”, a transmis, miercuri, primarul Dumitru Vulpe.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR