Connect with us

COMUNITATE

Friteuză la preț de sărbători la Penny Târgu Cărbunești! Cumpărătoarea se consideră înșelată de o ofertă falsă

Postat acum

on

A vrut să cumpere o friteuză la ofertă, din Penny Târgu Cărbunești, dar a plătit la casă cu o sută de lei mai mult. Cumpărătoarea povestește că în loc să primească banii înapoi a fost tot ea apostrofată, jignită și sfidată.

„Am mers la Penny pentru cumpărături, am dorit achiziționarea acestui produs pe lângă altele. La casa de marcat am văzut, pe calculator, că prețul produsului era total diferit față de cel de la raft. Am adus la cunoștință casierei, aceasta a chemat șefa de tură. Șefa de tură mi-a zis sa ma întorc în jumatate de oră. M-am intors în jumătate de oră și aceasta nu dorea să-mi mai vândă produsul și îi spunea în cască casierei să-mi zică nu mai poate veni, că are control. Aceasta a venit până la urmă, eu zicând că își bat joc de timpul meu și că refuzat să-mi vândă produsul. Eu i-am zis că îl doresc la prețul întreg ca să pot să fac plangere catre ANPC, pentru ca nu e normal să ma pui să mă reintorc si tu sa refuzi să îmi mai vinzi produsul. Aceasta a folosit apelativul: drăguță, știi ceva, n-am timp”, a explicat, revoltată cumpărătoarea.

Femeia spune că a lucrat în comerț și a mai semnalat probleme cu prețurile, fapt cunoscut de șefa de la Penny. Aceasta susține că incidentul a părut unul personal dar si că a fost deranjată de atitudinea salariatelor și de lipsa de respect cu care a fost tratată.

„Atitudinea era una, dacă măcar își cerea scuze, nu era nimic. Dar nu poți să-mi spui revino după jumatate de oră că se rezolvă și tu sa refuzi să mai vi și sa-i interzici vânzătoarei să-mi vândă produsul”, a completat cumpărătoarea.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Activitate sistată de ITM Gorj pentru angajatorul din Plopșoru. Plus amendă

Postat acum

on

De către

Doi inspectori de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate și Sănătate în Muncă s-au deplasat în comuna Plopșoru, județul Gorj, în vederea efectuării cercetării inițiale a evenimentului produs astăzi, 26.01.2023, în urma căruia doi muncitori au fost prinși sub un mal de pământ. În urma acestui eveniment Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a sistat activitatea desfășurată de către angajator la locul de muncă unde s-a produs evenimentul, pe raza comunei Plopșoru.

Angajatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform legislației în vigoare, pentru nerealizarea măsurilor dispuse de către inspectorii de muncă în urma unui control anterior, respectiv neasigurarea mijloacelor de protecție colective împotriva surpării terenului.

 

 

 

 

 

 

Compartimentul Comunicare

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Târgu Jiu: Un polițist aflat în timpul liber a prins un hoț aflat în exercițiul funcțiunii

Postat acum

on

De către

Un ofițer de poliție din cadrul IPJ Gorj, aflat în timpul liber, a surprins, săptămâna trecută, un individ care fura produse dintr-un supermarket din Târgu Jiu. Polițistul l-a dat pe făptaș pe mâna colegilor săi.

„La data de 20 ianuarie a.c., un ofiter de poliție din cadrul IPJ Gorj, aflat în timpul liber, a surprins în flagrant delict, un bărbat de 59 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, în timp ce sustrăgea mai multe produse alimentare dintr-un supermarket din municipiul Târgu-Jiu. Polițistul a procedat la urmărirea bărbatului, l-a imobilizat și a luat legătura cu patrula de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar cu ocazia efectuării controlului bagajelor, asupra bărbatului au fost identificate produsele sustrase. Bunurile au fost predate reprezentantului societății comerciale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Centrală termică din Târgu Jiu, transformată în centru de comandă Infotrafic!

Postat acum

on

De către

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat, astăzi, demararea lucrărilor pentru proiectul Infotrafic, cu o valoare de 9 milioane de euro, în prezent fiind construit centrul de comandă. Asta, într-o fostă centrală termică din zona 23 August a oraşului.

„Au început lucrările pentru Infotrafic – unul dintre cele mai importante proiecte cu finanţare europeană şi a cărui valoare este de aproximativ 9 milioane de euro. În acest moment, se lucrează la centrul de comandă, amenajat într-o fostă centrală termică din zona 23 August”, a scris edilul, pe Facebook.

Proiectul prevede un centru de management (comandă şi control), cu arhitectura proprie complexă, bazat pe o platformă de comunicaţii de mare viteză, de ultima generaţie (tip IP) şi o structură de servere care asigură puterea de procesare necesară; un sistem de prioritizare a transportului public (principala funcţie a sistemului va asigura preluarea informaţiilor din teren referitoare la vehiculele de transport în comun şi corespondenţa acestora cu orarul de circulaţie, asigurând resincronizarea diagramelor de semaforizare în funcţie de necesar); un sistem de informare a călătorilor (va funcţiona atât la nivelul vehiculelor şi staţiilor, cât şi în mediul online, prin aplicaţia mobilă pentru informarea călătorilor); un sistem de monitorizare video pentru creşterea siguranţei; un sistem eTicketing (modulul pentru vânzarea on-line a titlurilor de călătorie va oferi călătorilor atât serviciul de achiziţionare prin Internet a titlurilor de transport cu reîncărcarea ulterioară a cardurilor, cât şi o serie de funcţionalităţi avansate destinate confortului călătorilor în managementul utilizării serviciilor de transport public) şi 47 de staţii echipate cu panouri de informare privind timpul de aşteptare şi liniile disponibile în staţia respectivă, precum şi cameră video de supraveghere cu rol de creştere a siguranţei călătorilor şi echipamentelor din staţie (în staţiile de călători cu aflux mare – 8 staţii – vor fi instalate automate de vânzare titluri de călătorie).

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR