Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO/VIDEO. Șefii din CEO, cei care se visau în Directorat, declanșaseră fiesta! Atmosferă de priveghi la cheful lui Stăculescu de la ”Ambasador”! Iată lista invitaților!

Postat acum

on

O parte a șefilor din CEO au planificat o petrecere, pentru marți seara, la restaurantul ”Ambasador”, în cinstea numirii în Directorat a unor persoane care s-au regrupat în jurul celor cărora arcul politic aflat la putere le-a pus pe tavă compania energetică. 

Separeul restaurantului din centrul municipiului Tg-Jiu a fost rezervat încă de la orele 15,00 de directorul Direcției Energie, Cătălin Stănculescu, a cărei zi de naștere a fost luni, 17 februarie, dar spera și într-o numire în Directoratul companiei.

Consiliul de Supraveghere al CEO le-a stricat cheful programat al unor șefi din companie care sperau să fie numiți, marți, în Directorat, numai că, supraveghetorii nu i-au revocat pe cei patru membri ai forului de conducere, așa cum s-a speculat în ultimele zile, iar petrecerea s-a transformat în priveghi.
Cel care se pregătea să sărbătorească cel mai tare a fost Cătălin Stănculescu, directorul Direcției Energie, cel care spera ca supraveghetorii să-i ofere cadou, la împlinirea vârstei de 53 de ani, un loc în Directorat, susținut fiind de șeful PMP Dolj, deputatul Ion Cupă, numai că planetele nu s-au aliniat după cum își doreau cei cu proptele politice.
Totuși, câțiva din cei care s-au regrupat în jurul celor care dețin conducerea și puterea în CEO au onorat invitația și au venit să-și înece amarul, să facă planuri de viitor și să-i ureze de sănătate lui Stănculescu.
Gașca lui Ciurel a fost reprezentată de Ion Petroniu, directorul Direcției Strategie Dezvoltare și Constantin Ștefan, dealer tranzacții certificate, care au ieșit împreună de la chermeză și au plecat cu un VW negru GJ 46 CEO.


Următorul care a plecat de la chef a fost Ion Stoica, fost deputat PDL, în vremea în care organizația era controlată de Ionel Manțog, angajat în biroul tehnic la CEO.


De la așa zisa petrecere nu a lipsit nici Gheorghe Dobrițanu, directorul Direcției Miniere, considerat un apropiat al lui Boza, dar care a știut să se reorienteze rapid ca să nu-și piardă funcția, în care a fost instalat cu sprijinul PSD, și Touaregul cu ”GEN”, de la general, la numărul de înmatriculare.


Sorin Olaru, directorul adjunct al Direcției Resurse Umane a completat și el lista invitaților, alături de Dan Vasile, membru în Directorat, care a venit cu Touaregul companiei, GJ 93 CNO, ambii pesediști, primul susținut de organizația Gorj, iar cel de-al doilea, numit în funcție cu susținerea Olguței Vasilescu.


Lista invitaților care au ocupat separeul de la etajul restaurantului ”Ambasador”, începând cu orele 15,00, a fost mult mai lungă, printre aceștia aflându-se și membri CS, susțin unele surse pentru gorjexpres.ro.

Claudiu Matei

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Vaccinare la chiuvetă: Opt persoane, trimise în judecată în dosarul de la Ionești

Postat acum

on

De către

Opt persoane au fost trimise în judecată într-un dosar de luare de mită, întocmit de anchetatori la Ionești. Este vorba despre mită încasată pentru vaccinări fictive anti Covid practicate la un cabinet medical din Ionești, în 2021.

Dosarul se afla la judecată la Tribunalul Gorj încă din februarie anul trecut dar procesul efectiv a început recent. De altfel, la termenul de ieri s-a stabilit o nouă amânare pentru 20 decembrie.

Cap de afiș în dosar este asistenta medicală Uță Florentina care elibera adeverinţe false de vaccinare anti-COVID pe care le vindea cu sume cuprinse între 500 şi 1.500 de lei.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Prefectul verifică deszăpezirea făcută manual la Mătăsari

Postat acum

on

De către

Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, s-a sesizat astăzi în cazul deszăpezirii făcute rudimentar pe drumurile comunale din Mătăsari. Asta, după ce un filmuleț care a devenit viral pe rețelele de socializare arată că un salariat al firmei Consiliului Local Mătăsari execută manual, în spatele unui utilaj, o așa-zisa deszăpezire, pe un drum plin de zăpadă.

Omul aruncă sare cu nisip cu pumnul în spatele utilajului, procedura fiind ieșită din comun pentru 2023. Daca mai punem la socoteală că firma CL Mătăsari execută lucrările de deszăpezire pentru suma de 1.500.000 de lei pentru cinci ani realizam că vorbim nu doar de o bătaie de joc ci de o delapidare a banilor publici.

Siguranță șoferilor este grav pusă în pericol, spune prefectul Popescu.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Un polițist cu reacție întârziată! A ”cercetat” două luni…o zgârietură!

Postat acum

on

De către

În vremea regimului comunist au ajuns în structurile statului și persoane fără prea multă școală sau fără o minimă pregătire în domeniu, doar la recomandarea vreunui șef de partid sau de CAP. În mediul cazon, dar mai ales pentru milițieni, exista expresia că a fost făcut ”la apelul bocancilor”.

Acea expresie e la fel de actuală, după mai bine de trei decenii de la Revoluție, când în Poliția Română intră tot felul de specimene, școlite pe la universitățile de apartament, sub pretextul așa ziselor ”angajări din sursă externă” și transformate în polițiști după un stagiu ”intensiv” la școlile de profil ale MAI. În acest fel, o recunosc chiar cei din sistem, se deprofesionalizează, constant Poliția Română.

Un incident minor care a avut loc pe 4 octombrie, în Tg-Jiu, în parcarea Prefecturii Gorj, de pe strada Crișan, relevă, fără echivoc, că logica unui polițist din cadrul Biroului Poliției Rutiere Tg-Jiu , făcut ”la apelul bocancilor”, bate orice banc cu polițiști, ba chiar și seria ”Academia de poliție”, cea mai spumoasă comedie despre polițiști.

Concret: în acea parcare super aglomerată pe parcursul fiecărei zile, o șoferiță și-a abandonat mașina, parcată neregulamentar, în fața șirului de autoturisme parcate pe locurile marcate, blocând practic calea de rulare din acea parcare. Un tânăr din Tg-Jiu căreia șoferița îi blocase autoturismul soției a sunat-o pe femeie de mai multe ori pentru a-i solicita să-și mute mașina din acel loc, însă aceasta nu a răspuns la telefon. După două ore de așteptare, tânărul s-a urcat la volanul autoturismului soției și a reușit, totuși, să-și facă loc printre acea mașină și cele parcate regulamentar, însă a zgâriat, aproape insesizabil, acel autoturism și, implicit, pe al său. Inițial, proprietara mașinii a fost de acord că a parcat neregulamentar, că vina îi aparține și ei în egală măsură și fiecare să-și repare stricăciunile minore, adică un polish auto și zgârietura era ”reparată”. Ulterior, s-a răzgândit și a căzut la înțelegere cu tânărul târgujian ca acesta să suporte o parte din cheltuiala cu ”reparația” mașinii și a acceptat că 100 de lei sunt suficienți.

A doua zi însă, femeia l-a sunat pe tânăr și l-a anunțat că-i returnează banii și va merge la poliție.

Intră în scenă agentul ”000”

 ”Cazul” a fost preluat de agentul Florin Ungureanu de la Biroul Poliției Rutiere Tg-Jiu care a investigat ”zgârietura”, a solicitat imagini de pe camerele de supraveghere ale Instituției Prefectului Județul Gorj pentru a constata în mod direct cum s-a produs ”coliziunea”. Cum Prefectura Gorj i-a răspuns polițistului că acele camere de supraveghere montate pe sediul instituției nu sunt funcționale, ”ancheta” s-a blocat. Cel mai probabil, agentului Ungureanu i-a trecut prin cap să ceară chiar și o expertiză medico-legală pentru a vedea dacă, în urma zgârieturii, autoturismul a sângerat sau i-a fost pusă viața în pericol. Dar n-a făcut-o. A mai așteptat ceva vreme. După aproape două luni de investigații aprofundate, agentul Ungureanu a făcut o psihanaliză și a ajuns la concluzia că tânărul este unicul vinovat pentru acel incident, așa că, marți, 28 noiembrie a.c., a întocmit un proces-verbal prin care l-a sancționat pe acesta cu 8 puncte amendă, adică cu 1.160 de lei, plus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. (?!)

Motivul: ”În ziua de 05.10.2023 (incidentul a avut loc pe 4 octombrie – n.r.)…nu s-a asigurat în mod corespunzător la efectuarea virajului la dreapta și a acroșat autoturismul VW Golf (…) care se afla parcat/oprit neregulamentar (!!!) Totodată acesta nu s-a prezentat în termen de 24 de ore la sediul Poliției Mun. Tg-Jiu pentru declararea evenimentului rutier”.

Adică agentul Ungureanu a pitrocit o ”mega-anchetă”, timp de aproape două luni, pentru o zgârietură, ca să ajungă la o inepție. Potrivit logicii agentului Ungureanu, care interpretează legea într-un mod cel puțin bizar, orice șofer care încearcă să se strecoare pe lângă autoturismele parcate neregulamentar și atinge vreunul, riscă să rămână fără permisul de conducere, plus amendă de aproape 1.200 de lei, iar cel care parchează neregulamentar e protejat în fața legii! În acest context, Ungureanu e adeptul ”Legii junglei” – adică scapă cine poate!

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!