Connect with us

EVENIMENTE

Foto: Un Logan a luat foc la Copăcioasa

Postat acum

on

Un autoturism Logan arde pe marginea drumului, la Copăcioasa, pe raza comunei Scoarța. Nu se cunoaște deocamdată cauza incendiului izbucnit la bordul autoturismului. Circulația rutieră în zonă a fost afectată.

Reprezentanții ISU Gorj anunță că a fost sesizat un incendiu izbucnit la un autoturism pe raza localitatii Scoarța. La fata locului s-a deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu. Din fericire, in urma evenimentului nu au rezultat victime. Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR