Connect with us

COMUNITATE

Foto: Motru a depășit Târgu Jiul la iluminatul festiv!

Postat acum

on

Iluminatul festiv a fost pornit la ora 17.00 în municipiul Motru, în zi de mare sărbătoare, fapt care a determinat mii de motreni să iasă pe străzi pentru a vedea feeria de lumini oferită de autoritatea locală.

De altfel, primăria a montat zeci de kilometri de instalații electrice festive în oraș și în satele limitrofe, în timp ce zeci de figurine iluminate au fost, și ele, amplasate în cele trei parcuri din municipiu, pe Bulevardul Trandafirilor, pe strada Minerului dar și pe toate arterele de la intrare în oraș.

Părinții, bunicii dar mai ales tinerii și copiii, fericiți de eveniment, au umplut rețelele de socializare cu postări, mulți comparând municipiul Motru cu un oraș de gheață, iluminat feeric.

Tot astăzi, municipalitatea a pregătit un spectacol în piațeta primăriei, la care au participat sute de copiii, însoțiți de cei dragi, ei primind din partea primarului, bomboane, portocale și sute de baloane.

Primăria municipiului Motru a împodobit, de altfel, șase brazi, cinci naturali și unul electric, în diferite zone ale orașului, una dintre acestea fiind stadionul municipal din Motru.

Cetățenii au vociferat pe străzi că așa ceva nu s-a mai organizat în Motru și mulți l-au sunat pe primar și l-au felicitat pentru organizare.

De altfel, acum Motru poate concura cu brio cu municipiul Târgu Jiu, la capitolul iluminat festiv și sunt destul cetățenii din ambele localități care spun că Motru a depășit municipiul capitală de județ.

De 1 Decembrie la Motru nu s-a pornit doar iluminatul festiv, pe zi au avut loc evenimente prilejuite de Ziua Națională, cu depuneri de coroane de flori la Ploștina, Roșiuța și la monumentul din piațeta, recent reabilitat.

Primarul de Motru spune, și de data aceasta, că deranjează frumos aducând bucurii cetățenilor dar și derulând investiții după investiții în localitate.

Edilul anunță că bor urma în această lună și alte surprize pentru copiii din Motru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Primarul Radu nu i-a uitat pe pensionari: Petrecere de 15.000 de euro pentru vârstnicii din Țicleni!

Postat acum

on

De către

Constantin Radu, primarul PSD de la Țicleni, pregătește o petrecere de zile mari pentru pensionarii din oraș. Pentru masa festivă și nu numai, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, edilul a achitat peste 15.000 de euro.

Ziua de 1 octombrie este prilej de bucurie si pentru pensionarii din Țicleni. Câteva sute de persoane sunt invitate la o petrecere organizată cu această ocazie de autoritatea locală. În fiecare an, primăria a avut grija de pensionarii din oraș, iar sărbătoarea nu a fost marcată doar in pandemie din cauza restricțiilor.

În toate localitățile, la acest sfârșit de săptămână, se organizează astfel de petreceri pentru vârstnici. O parte importanta a membrilor comunității din Țicleni este reprezentată de persoane de vârsta a treia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Încă un angajat CEO a murit

Postat acum

on

De către

Lista neagră a deceselor de la Complexul Energetic Oltenia continuă să crească. Încă un angajat al companiei, care abia reușise să se pensioneze, a pierit înainte de a se bucura de o pensie, la care visa. Constantin Nebunu avea 55 de ani și a murit la Spitalul Motru, în urma unui accident vascular. Bărbatul a fost angajat la Cariera Lupoaia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Marfă retrasă de la vânzare de OPC

Postat acum

on

De către

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Gorj au scos de la vânzare manfă în valoare de 6.000 de lei. În luna august reprezentanții CJPC Gorj  au efectuat un număr de 91 acțiuni de control, în urma cărora au aplicat 39 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 218.000 lei și 58 de avertismente. De asemeni, au oprit temporar activitatea a trei unități.

Printre neregulile constatate, se comercializarea unor produse cu data expirată, legume și fructe depreciate calitativ, cu mucegai, modificate organoleptic, practici comerciale înșelătoare sau utilizarea unor vitrine frigorifice insalubre, cu insecte, resturi alimentare și praf.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR