Connect with us

ACTUALITATE

FOTO: Moarte suspectă în Bumbești Jiu

Postat acum

on

Update:

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat se află decedat în căminul de apă din curtea imobilului.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 63 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, situat într-un cămin de apă situat la intrarea in curtea locuinței. Totodată, cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu s-au observat urme de violenta la nivelul capului,trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la S.M.L Gorj în vederea efectuării necropsiei”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Moarte suspectă în Bumbești Jiu. Un bărbat a fost găsit decedat in curtea locuinței sale. Cei care au alertat oamenii legii au fost vecinii care au observat cadavrul acestuia și au sunat la 112.

Revenim cu detalii.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR