Connect with us

EVENIMENTE

FOTO: Gorjean surprins de jandarmi la braconaj piscicol

Postat acum

on

Un echipaj de jandarmi gorjeni a executat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol pe râul Jiu și habitatele piscicole naturale iar cu această ocazie pe raza localității Turceni, a depistat un tânăr de 25 ani, domiciliat în comuna Plopșoru, care se afla pe malul râului Jiu și deținea două plase de pescuit confecționate din fir monofilament, cu lungimea de 300 respectiv 400 metri liniari.
Jandarmii au întocmit persoanei depistate, acte de constatare sub aspectul comiterii faptei de ,,deținerea uneltelor de plasă de tip monofilament” , faptă prevăzută de prevederile O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.


În sprijinul activității, la fața locului au fost și reprezentanți ai Asociaţiei Judeţeane a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj.
Persoana depistată împreună cu actul de constatare și obiectele corp delict, au fost predate la Poliția orașului Turceni.
Și în perioada următoare vor fi demarate acțiuni de verificare a respectării normelor legale privind pescuitul și acvacultura în zona de competență atât în mod independent cât și în colaborare cu reprezentanții instituțiilor abilitate din județul Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Atenție șoferi! Trafic îngreunat, în vecinătatea Gorjului

Postat acum

on

De către

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 17 august, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, astfel:

Pe sectorul de drum DN 7 km 165+000 – km 166+000 în extravilanul localității Blidari se lucrează la taiere arbori periculoși pentru siguranța circulatiei între orele 08:00 – 16:00 . Circulația rutieră se închide/deschide în reprize  de 10- 15 minute  dirijată de piloți de circulație.

– Pe sectorul de drum DN 7 km 199+132 – km 208+000, pe raza localitățiilor Calimanesti- Brezoi se lucrează la premarcaj  și aplicare marcaje longitudinale între orele 08:00 – 21:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Au băut de Sf Maria și au plecat cu mașina

Postat acum

on

De către

Doi bărbați, unul din Albeni și celălalt din Țicleni, au fost prinși băuți la volan. Șoferul din Albeni, în vârstă de 62 de ani, a fost oprit pe DN 67 Bălănești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul din Țicleni, în vârstă de 51 de ani, a fost opritp e DJ 675, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru ambii conducători auto, polițiștii au întocmit dosare penale, pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tir cu cărbune, răsturnat pe centura Slatinei

Postat acum

on

De către

Un tir încărcat cu cărbune s-a răsturnat pe centura ocolitoare a municipiului Slatina. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri anunță că drumul este blocat pe ambele sensuri. Poliția se află la fața locului, pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR