Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO EXCLUSIV. Cunoscut afacerist din Tg-Jiu acuzat că a DROGAT și ABUZAT SEXUAL o minoră! ”Pisi, te fac curvă de lux!”

Postat acum

on

Laurențiu Maronidis, în vârstă de 48 de ani, patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach este acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu o minoră de 15 ani. Potrivit unor înregistrări audio-video, afaceristul i-a făcut avansuri fetei, care frecventa complexul de agrement pe care acesta îl deține în Tg-Jiu, însă minora nu a cedat propunerilor indecente ale bărbatului, așa că, după cum susțin mai mulți tineri din cercul de prieteni ai minorei, acesta le-ar fi pus vodkă și droguri în băuturile răcoritoare. Așa a reușit afaceristul să-i ia mințile minorei, iar de mai bine de două săptămâni, a întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu acesta, într-o încăpere a complexului de agrement.

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis riscă închisoarea, după ce organele judiciare au intrat pe fir și investighează mai multe infracțiuni care au fost comise de acesta la complexul de agrement Elegance Beach.

Afaceristul ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin două minore, cu vârste de 14 și 15 ani, în ultimele săptămâni, după ce acestea ar fi consumat substanțe interzise la piscina deținută de acesta.

Într-o discuție înregistrată, bărbatul recunoaște că a întreținut relații sexuale cu una dintre minore și motivează că nu i-a cerut buletinul ca să vadă ce vârstă are, ba mai mult își asumă ce a făcut.

Imaginile le-a primit și nevastă-mea. Asta e! Sunt un nenorocit! Imi asum, mă duc și la pușcărie”, afirmă acesta.

Cum s-a întâmplat totul?

Mai multe adolescente care frecventau piscina afaceristului au sesizat că acesta se ducea destul de des pe baldachinul unei minore, despre care spunea că i-a luat mințile, și se atingea în zona intimă sau chiar își desfăcea pantalonii scurți și își expunea organele genitale în fața acesteia. Ba mai mult, susțin adolescentele, se ducea după acea fată la toaletă și cu greu se dădea dus de acolo și îi repeta într-una ”Pisi, te fac curvă de lux”.

Într-o seară de la începutul lunii august, Maronidis a luat-o pe minoră cu mașina din oraș, a dus-o la piscină și i-a cerut să-l sărute, în timp ce el a început să o atingă în zonele intime. Afaceristul recunoaște că în acea seară nu s-a întâmplat nimic pentru că fata a început să plângă, așa că a dus-o acasă cu mașina.

Începând de a doua zi, susțin cei din cercul de apropiați ai fetei, se pare că afaceristul a pus în aplicare o nouă strategie și a început să-i pună minorei alcool și alte substanțe, în băuturile răcoritoare. ”Le punea vodkă în limonadă și rom în milkshake. Le mai punea și altceva, pastile sau un drog”, spun sursele citate.

Din ce povestesc adolescentele, pe 18 august, minora era într-o stare ciudată, asemănătoare beției și ar fi sărit dezbrăcată în piscină, iar Maronidis a intrat după ea, complet gol. Acela a fost momentul în care afaceristul a întreținut, pentru prima oară, relații sexuale cu minora. O altă adolescentă a filmat totul pentru că i s-a părut extrem de dubios atât afaceristul cât și tot ce se întâmpla în jurul ei.

Bărbatul are cu totul altă variantă și susține că, de fapt, minora s-ar fi îndrăgostit de el, l-a provocat și i-a luat mințile. Acesta e dispus să meargă el cu părinții minorei la medicul legist. De altfel, afaceristul îi cunoaște pe părinții fetei, având în vedere că aceștia mergeau împreună cu aceasta la acea piscină de mulți ani.

La un moment dat, afaceristul a auzit că circulă niște imagini cu el și minora și a trecut la amenințări. Acesta le-a trimis mesaje adolescentelor că le va călca cu mașina.

Organele judiciare au fost sesizate de către părinții a două minore cu privire la faptul că Maronidis a întreținut relații sexuale cu acestea și, cel mai probabil, în cursul zilei de luni, acesta va fi chemat la audieri.

Claudiu Matei

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

PNL pierde un primar! Sentință definitivă pentru lotul Vladimir

Postat acum

on

De către

Curtea de Apel Craiova s-a pronunțat definitiv în dosarul de abuz de serviciu al primarului liberal de Vladimir, Ion Ianași. Edilul a fost condamnat cu suspendare la doi ani și nouă luni de închisoare. Patru ani, edilul local nu mai are voie sa ocupe o funcție publică și o va pierde pe cea de primar pe care o ocupă în prezent.

„În calitate de primar, cu ştiinţă, a dispus efectuarea plăţii unei facturi din data de 26 noiembrie 2018 în sumă de 268.758 de lei, reprezentând contravaloare servicii execuţie la obiectivul construire pod biserica Andreeşti, comuna Vladimir, deşi aceste servicii şi lucrări nu au fost executate în totalitate, cauzându-se un prejudiciu bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor europene, în sumă de 256. 613 lei, în felul acesta fiind obţinut pentru altul un avantaj patrimonial injust. Mai este cercetat pentru abuz în serviciu pentru că a dispus cu ştiinţă, efectuarea plăţii unei alte facturi fiscale din 26 noiembrie 2018 în valoarea 14.123 lei, reprezentând valoarea servicii dirigenţie de şantier la acelaşi obiectiv, deşi aceste servicii nu au fost efectuate în realitate.(…) În calitate de primar, a prezentat Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene documente şi date false privind executarea lucrărilor privind la acel obiectiv finanţat pentru primirea aprobărilor necesare acordării finanţării obţinute conform unui contract încheiat în luna decembrie 2017“, anunța Parchetul pe pe lângă Tribunalul Gorj cu trei ani în urmă.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Indicatoare cu „Accesul interzis”, pe doi versanți din Gureni

Postat acum

on

De către

În zona localității Gureni, din comună Peștișani, se fac diligențe pentru realizarea unei microcariere de calcar. Localnicii sunt împotriva acestei afaceri private și sunt susținuți în acest demers de Fundația „Valea Bistriței”. Cariera are însă un aviz de mediu de la APM Gorj dar așteaptă o aprobare și de la Primăria Peștișani, iar un proces pentru oprirea investiției este pe rolul instanțelor de judecată.

În plin conflict însă pe cei doi versanți care marginea Valea Viitor din Gureni au apărut indicatoare cu „Accesul interzis”.

„Vă informam ca într-o acțiune de intimidare organizata de investitor, au fost amplasate panouri de averizare cu ,, Accesul interzis,, pe cei doi versanți ce mărginesc Valea Viilor. Acțiunile întreprinse de investitor ne încurajează și mai mult sa ne continuam efortul de stopare a carierei, pentru ca am observat faptul ca întrunirea noastră de sâmbăta trecuta l-a speriat rău, încât a recurs la acțiuni,, ieftine,, de intimidare. La orice acțiune exista o reacțiune și pe cale de consecință va mulțumim stimați cetățeni pentru imaginile transmise și va încurajăm sa fiți alături de noi”, transmit reprezentanții fundației.

Împreună suntem mai puternici și nu vom permite unui investitor care nu știe sa se bucure de frumusețile muntelui sa ne restricționeze dreptul nostru de a ne bucura de un mediu sănătos”, declară și Cătălin Șchiopu – Vicepreședintele Fundației Valea Bistriței.

 

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Pat murdar și cu ploșnițe, cumpărat de un târgujian: „Nu vor să mi-l schimbe”!

Postat acum

on

De către

Un cetățean din municipiul Târgu Jiu spune că a achiziționat, recent, un pat de la o unitate care funcționează în incinta fostului magazin Jiu din municipiu. Clientul de bună credință susține că a plătit bunul, dar nu ar fi primit chitanță și factură, iar când i-a venit patul ambalat acasă era plin cu ploșnite și murdar.

„Nu se poate așa ceva, plătești una și primești alta. Am primit un pat murdar și cu goange. Am achitat 1500 de lei pentru acesta și nu vor să mi-l schimbe”, a declarat clientul nemulțumiți care consideră că a fost înșelat de agentul economic.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR