Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO EXCLUSIV. Cunoscut afacerist din Tg-Jiu acuzat că a DROGAT și ABUZAT SEXUAL o minoră! ”Pisi, te fac curvă de lux!”

Postat acum

on

Laurențiu Maronidis, în vârstă de 48 de ani, patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach este acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu o minoră de 15 ani. Potrivit unor înregistrări audio-video, afaceristul i-a făcut avansuri fetei, care frecventa complexul de agrement pe care acesta îl deține în Tg-Jiu, însă minora nu a cedat propunerilor indecente ale bărbatului, așa că, după cum susțin mai mulți tineri din cercul de prieteni ai minorei, acesta le-ar fi pus vodkă și droguri în băuturile răcoritoare. Așa a reușit afaceristul să-i ia mințile minorei, iar de mai bine de două săptămâni, a întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu acesta, într-o încăpere a complexului de agrement.

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis riscă închisoarea, după ce organele judiciare au intrat pe fir și investighează mai multe infracțiuni care au fost comise de acesta la complexul de agrement Elegance Beach.

Afaceristul ar fi întreținut relații sexuale cu cel puțin două minore, cu vârste de 14 și 15 ani, în ultimele săptămâni, după ce acestea ar fi consumat substanțe interzise la piscina deținută de acesta.

Într-o discuție înregistrată, bărbatul recunoaște că a întreținut relații sexuale cu una dintre minore și motivează că nu i-a cerut buletinul ca să vadă ce vârstă are, ba mai mult își asumă ce a făcut.

Imaginile le-a primit și nevastă-mea. Asta e! Sunt un nenorocit! Imi asum, mă duc și la pușcărie”, afirmă acesta.

Cum s-a întâmplat totul?

Mai multe adolescente care frecventau piscina afaceristului au sesizat că acesta se ducea destul de des pe baldachinul unei minore, despre care spunea că i-a luat mințile, și se atingea în zona intimă sau chiar își desfăcea pantalonii scurți și își expunea organele genitale în fața acesteia. Ba mai mult, susțin adolescentele, se ducea după acea fată la toaletă și cu greu se dădea dus de acolo și îi repeta într-una ”Pisi, te fac curvă de lux”.

Într-o seară de la începutul lunii august, Maronidis a luat-o pe minoră cu mașina din oraș, a dus-o la piscină și i-a cerut să-l sărute, în timp ce el a început să o atingă în zonele intime. Afaceristul recunoaște că în acea seară nu s-a întâmplat nimic pentru că fata a început să plângă, așa că a dus-o acasă cu mașina.

Începând de a doua zi, susțin cei din cercul de apropiați ai fetei, se pare că afaceristul a pus în aplicare o nouă strategie și a început să-i pună minorei alcool și alte substanțe, în băuturile răcoritoare. ”Le punea vodkă în limonadă și rom în milkshake. Le mai punea și altceva, pastile sau un drog”, spun sursele citate.

Din ce povestesc adolescentele, pe 18 august, minora era într-o stare ciudată, asemănătoare beției și ar fi sărit dezbrăcată în piscină, iar Maronidis a intrat după ea, complet gol. Acela a fost momentul în care afaceristul a întreținut, pentru prima oară, relații sexuale cu minora. O altă adolescentă a filmat totul pentru că i s-a părut extrem de dubios atât afaceristul cât și tot ce se întâmpla în jurul ei.

Bărbatul are cu totul altă variantă și susține că, de fapt, minora s-ar fi îndrăgostit de el, l-a provocat și i-a luat mințile. Acesta e dispus să meargă el cu părinții minorei la medicul legist. De altfel, afaceristul îi cunoaște pe părinții fetei, având în vedere că aceștia mergeau împreună cu aceasta la acea piscină de mulți ani.

La un moment dat, afaceristul a auzit că circulă niște imagini cu el și minora și a trecut la amenințări. Acesta le-a trimis mesaje adolescentelor că le va călca cu mașina.

Organele judiciare au fost sesizate de către părinții a două minore cu privire la faptul că Maronidis a întreținut relații sexuale cu acestea și, cel mai probabil, în cursul zilei de luni, acesta va fi chemat la audieri.

Claudiu Matei

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Trai pe vătrai la UATAA Motru pentru noua conducere

Postat acum

on

De către

Astăzi la UATAA Motru a avut loc prima ședință a noului Consiliu de Administrație, numit în urmă cu o săptămână de către reprezentantul AGA, în speță de către Ilie Petrescu. Deși, de parcă nu ar fi probleme financiare de ordinul miliardelor la această societate, Petrescu a ales să numească un CA din cinci membri și o secretară, lărgind vechea schemă cu două persoane.

În loc ca actuala conducere să se intereseze de noile investiții cu privire la modernizarea acestei instalații ce furnizează agent termic și apă caldă, ea face drumuri în tandem, la firmele de casa din Severin care au supt miliarde pe lucrări umflate, făcute parțial sau deloc, ce privesc anumite reparatii la această uzină. Drăghici Dorel și Ileana Pârvulescu, cei care se fac vinovați și de declinul unității, tot ei fiind cei care au promovat pe cine și cum au vrut în uzină, sunt cei care, mai nou, merg la firmele de casă din județul vecin pentru a pune la cale marea afacere cu privire la reparațiile pe care Primăria Motru le-a solicitat.

Este vorba despre miliarde de lei pentru repararea cazanului(înlocuire ecrane de țevi) dar și pentru repararea morilor pe cărbune. Aceștia doresc ca achiziția sa fie directă chiar dacă este vorba despre aproximativ 25 miliarde lei vechi, încercând să fenteze CA-ul numit, format din membri de partid PNL și ALDE care încasează 1100 lei fiecare pentru o ședință. Asta pentru că CA-ul sa se aprobe investiția în această formă.

Un simplu control cu privire la acest aspect ar demonstra clar încrengătură și faptul că miliarde de lei anual se duc doar spre aceste firme de casă creând mari gauri în bugetul societății care este la un pas de dizolvare și de faliment, adunând la ora actuală datorii către bugetul de stat și finanțe(certificate de CO2 plus amendă) de aproximativ 600 miliarde. O dată cu numirea, din nou, a lui Drăghici s-a pus la cale ultima scurgere de bani a societății către aceste firme, știut fiind că acum în contul societății au fost lăsate de fostul director interimar aproximativ 30 mild. lei vechi urmând să intre și altele, în urmă punctajului făcut de către firmă.

În timp ce Drăghici, directorul numit care a mai condus societatea și în 2021, perioadă în care nu a achiziționat niciun certificat de CO2, societatea fiind amendată cu 254 mild. la care se adaugă alte 30 mild.penalitați, nu îl interesează soarta unității ci dimpotrivă. Este interesat de micile afaceri cu fier vechi, de menținerea în funcții a apropiaților de partid și, mai nou, de repartizarea celor 30 mild. din cont către firmele de casă prin metode deja cunoscute: încredințare directă, plăti în avans ba chiar plăti pentru lucrări neefectuate.

Angajații societății vorbesc despre aceste aspecte dar nu au curaj să iasă public, urmare a presiunilor puse de tandemul Draghici-Pârvulescu, susținuți de reprezentantul CL

Mai mult, în comisiile CL Motru din această săptămână, când s-a adus în discuție problemele UATAA, consilierul Sorin Iovan a spus că este mai bine sa se închidă SC UATAA, și să se deschidă altă societate. Ce nu știe Iovan este că orice persoana care încearcă să facă un astfel de demers este acuzată de sustragere de la plata datoriilor către bugetul de stat dar și faptul că nu va mai putea obține avizele necesare funcționării.

Se vede clar că cei care conduc uzina nu este pentru comunitate și angajați ci pentru interes personal sau de grup, ca atunci când se vor termina miliardele din contul societății își vor da demisiile iar cei care vor avea de suferit vor fi cetățenii.

Urmare a prejudiciilor create de conducere, o parte dintre consilierii municipali au luat decizia să facă demersuri necesare către parchet, poliție, finanțe, curte de conturi pentru a stabili exact din ce cauză și cine se face vinovat de marile probleme generate la această societate.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Atenție! Primar, pe „zebră”

Postat acum

on

De către

Primarul de Albeni, Ionuț Silviu Stan, a parcat, astăzi, Dusterul instituției lângă Primăria Târgu Jiu, exact așa cum o face la el în comună. Adică, alandala…

Primarul PNL, care și-a transferat și salariul pe numele soției ca să nu-i fie cumva confiscat( edilul fiind cercetat în mai multe dosare penale), nu a avut, miercuri, bani nici măcar de parcarea cu plată de lângă primăria lui Romanescu.  Așa că a găsit rapid soluția. A parcat fără grețuri Dacia instituției pe zona interzisă, marcată corespunzător, și și-a văzut de treabă. Noroc că polițiștii locali erau toți în libere iar șoferul de Albeni nu a fost nici măcar avertizat corespunzător.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Efectul valiza la Primăria Drăgotești: Secretara Fineta nu mai vine de două zile la muncă!

Postat acum

on

De către

Situație de cascadorii râsului la Primăria Drăgotești, din judetul Gorj, după ce marți, primarul localității, Vili Pasare s-a trezit, în biroul său din UAT, cu doi investitori ucraineni, însoțiți de un translator. Totul se petrecea după orele amiezii, undeva in jurul orei 14.00, când cei trei bărbați, unul transportând o valiză de un metru, au trecut de secretara primarului, doamna Fineta, și au intrat la discuții cu Vili Pasare. Discuțiile au fost greoaie din cauza translatorului, dar edilul a înțeles că cei ucraineni doreau să cumpere 7,2 hectare de teren în comuna Drăgotești pentru a realiza un sat pitoresc cu specific ucrainian.

Interesant este că investitorii păreau că ar cunoaște zona și au indicat primarului un teren într-o zonă foarte bună, pretabil pentru astfel de construcții, undeva în mijlocul naturii. Terenul respectiv fusese primit de la CE Oltenia, societatea oferind comunității un teren de 46 de hectare. Bucata solicitată făcea parte din acea parcelă, fiind o oaza de apă și verdeață.

Cert este că terenul nu este ocupat în prezent dar nici nu se putea cumpăra cu banii jos de niciun investitor, indiferent că este român sau ucrainian.

Mai ceva că în Las Fierbinți! 

Discuțiile au dus în această direcție, dar primarul a refuzat categoric sa primească un milion de euro pentru terenul respectiv.

,,Am avut un dialog cu cei trei, am tot refuzat investiția încercând să explic că legislația în România nu permite astfel de tranzacții. În timpul discuție, cel care ținea valiza a deschis-o, nu știu dacă accidental sau intenționat, și am văzut maldărul de bani pe care eu îl refuzasem categoric. Am chemat-o pe Fineta, secretara mea, să explice ea cum sta treabă cu legislația. Când femeia a văzut banii a rămas șocată, de altfel nu a mai venit la serviciu de atunci”, spune, amuzat, primarul Pasare.

Acesta explica că cei trei, au fost invitați în afara sediului primăriei, au urcat în cele două mașini de ultimă generație și au părăsit comuna. Edilul nu regreta că a refuzat infuzia de bani ucraineni, dar spune că niciodată, de când este, nu a trecut printr-un astfel de eveniment și nici nu a văzut atâția bani câți erau în valiza ucrainianului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR