Connect with us

POLITICĂ

FOTO: Echipa PSD, primită cu bratele deschise la Vladimir

Postat acum

on

Conducerea județeană a Partidului Social Democrat a fost primită cu brațele deschise de cetățenii comunei Vladimir. Alături de candidatul PSD la Primăria Vladimir, Marius Vijulan, a fost si echipa de la Consiliul Județean Gorj, în frunte cu Cosmin Popescu. Oamenii au avut ocazia să discute direct cu cei care se pot implica pentru rezolvarea problemelor lor, iar echipa de campanie a fost însuflețită de atmosfera din localitate.

„Ne-am încărcat cu energie pozitivă după ce am fost la Vladimir. Oamenii au încredere în echipa PSD, atât la Consiliul Județean Gorj, cât și la Primăria Vladimir. Ne bucurăm că putem veni în fața oamenilor cu programe clare la problemele pe care le au”, a declarat Anca Bordușanu, candidat pe lista PSD la Consiliul Județean Gorj.

„Extinderea rețelei de gaze naturale în toată comuna, asfaltarea sau refacerea drumurilor, dar și extinderea canalizării, sunt doar câteva dintre obiectivele pe care mi le-am propus pentru următorii patru ani. Cunosc problemele comunei și ale cetățenilor și știu că le pot rezolva”, a declarat Marius Vijulan, candidatul PSD la Primăria Vladimir.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:4120:12 EEST
Se simt: 2°C
Vânt : 3km/h NNW
Umiditate : 77%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/1°C
14/6°C
8/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR