Home / POLITICĂ / FOTO: Echipa PSD, primită cu bratele deschise la Vladimir

FOTO: Echipa PSD, primită cu bratele deschise la Vladimir

Conducerea județeană a Partidului Social Democrat a fost primită cu brațele deschise de cetățenii comunei Vladimir. Alături de candidatul PSD la Primăria Vladimir, Marius Vijulan, a fost si echipa de la Consiliul Județean Gorj, în frunte cu Cosmin Popescu. Oamenii au avut ocazia să discute direct cu cei care se pot implica pentru rezolvarea problemelor lor, iar echipa de campanie a fost însuflețită de atmosfera din localitate.

„Ne-am încărcat cu energie pozitivă după ce am fost la Vladimir. Oamenii au încredere în echipa PSD, atât la Consiliul Județean Gorj, cât și la Primăria Vladimir. Ne bucurăm că putem veni în fața oamenilor cu programe clare la problemele pe care le au”, a declarat Anca Bordușanu, candidat pe lista PSD la Consiliul Județean Gorj.

„Extinderea rețelei de gaze naturale în toată comuna, asfaltarea sau refacerea drumurilor, dar și extinderea canalizării, sunt doar câteva dintre obiectivele pe care mi le-am propus pentru următorii patru ani. Cunosc problemele comunei și ale cetățenilor și știu că le pot rezolva”, a declarat Marius Vijulan, candidatul PSD la Primăria Vladimir.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *