Connect with us

POLITICĂ

FOTO: Echipa PSD, primită cu bratele deschise la Vladimir

Postat acum

on

Conducerea județeană a Partidului Social Democrat a fost primită cu brațele deschise de cetățenii comunei Vladimir. Alături de candidatul PSD la Primăria Vladimir, Marius Vijulan, a fost si echipa de la Consiliul Județean Gorj, în frunte cu Cosmin Popescu. Oamenii au avut ocazia să discute direct cu cei care se pot implica pentru rezolvarea problemelor lor, iar echipa de campanie a fost însuflețită de atmosfera din localitate.

„Ne-am încărcat cu energie pozitivă după ce am fost la Vladimir. Oamenii au încredere în echipa PSD, atât la Consiliul Județean Gorj, cât și la Primăria Vladimir. Ne bucurăm că putem veni în fața oamenilor cu programe clare la problemele pe care le au”, a declarat Anca Bordușanu, candidat pe lista PSD la Consiliul Județean Gorj.

„Extinderea rețelei de gaze naturale în toată comuna, asfaltarea sau refacerea drumurilor, dar și extinderea canalizării, sunt doar câteva dintre obiectivele pe care mi le-am propus pentru următorii patru ani. Cunosc problemele comunei și ale cetățenilor și știu că le pot rezolva”, a declarat Marius Vijulan, candidatul PSD la Primăria Vladimir.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către politică

Postat acum

on

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către lumea politică. Mărioara Babu, din Novaci, s-a înscris în Partidul Ecologist din România. Băcița, care a primit Titlul Tezaur Uman Viu pentru promovarea tradițiilor culinare locale, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, a devenit direct președinte al PER din Novaci.

Se va ocupa de coordonarea organizației locale și de atragerea de membri. Cel mai probabil, băcița va intra în competiția electorală la alegerile locale din 2024.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Încă un primar PNL trece la PSD

Postat acum

on

De către

Primarul din Arcani a trecut la PSD.”Îi urăm bun venit în echipa PSD Gorj domnului primar al localității Arcani, Aristică Daniel Coiculescu. Relația pe care atât eu cât și Cosmin Popescu o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, este mesajul lui Mihai Weber, de pe pagina de Facebook.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR