Connect with us

EDUCAȚIE

Foto: Distanțarea socială, o glumă pentru tinerii din Târgu-Jiu!

Postat acum

pe

Distanțarea socială este un lucru imposibil pentru mai mulți tineri din Târgu-Jiu care au evadat pur și simplu din locuințe după starea de urgență, căutând-și prietenii afectați de lipsa de comunicare directă și socializare altfel decât on-line.

O demonstrează reacția unor adolescenți care și-au dat întâlnire la un bloc din municipiul Târgu-Jiu, în plină stare de alertă, stând lipiți unul lângă altul deși legea impune relații reci în contextul pandemiei de coronavirus.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Manta: Desființarea unor clase s-a făcut abuziv

Postat acum

pe

Deputatul PSD, Claudiu Manta, a sesizat ministrul Educației, cu privire la desființarea unor clase, din diverse școli din județ. Parlamentarul acuză faptul că unele dintre clase au fost închise abuziv. “A fost o întreagă temă de dezbatere, referitor la desființarea de clase, pentru că în anumite cazuri, s-a făcut abuziv. Întrebarea mea se referă la o situație din Baia de Fier, unde o clasă a fost desființată. Acolo exista numărul de copii necesar, liceul are toate acreditările, este implicat în programe Erasmus. În zonă sunt copii din medii defavorizate, care poate nu au posibilitățile financiare să se ducă la alte școli, din alte localități, iar asta poate duce la creșterea abandonului școlar”, a declarat Claudiu Manta. Deputatul social-democrat spune că aceeași problemă este și la nivel național, unde s-a hotărât desființarea a mii de clase.

Continuă să citești

EDUCAȚIE

Schimbare la Inspectoratul Școlar Gorj

Postat acum

pe

Inspectoratul Școlar Județean Gorj are o nouă conducere. Maria Cochină a fost înlocuită cu Dana Constantinescu. Anunțul a fost făcut public de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina de socializare.  „Salut noua conducere a Inspectoratului Școlar Județean Gorj! Sunt convins că Dana Constantinescu, inspector general, și adjuncții Marius Stroe și Marian Staicu vor contribui la dezvoltarea învățământului la nivelul întregului județ”, a fost mesajul lui Marcel Romanescu.

Continuă să citești

EDUCAȚIE

Toate școlile din Turceni rămân închise

Postat acum

pe

Nicio școală din orașul Turceni nu se va redeschide, de luni. Localitatea află în scenariul roșu, iar acest lucru înseamnă că școlile rămân închise, pentru toți elevii. Toate cursurile se vor desfășura doar online. Autoritățile au aprobat trei scenarii, în funcție de numărul de infectări cu Covid: până la 1 caz la mia de locuitori, este scenariu verde, între unu și trei este scenariu galben, iar peste 3 cazuri la mia de locuitori este scenariu roșu. În prezent, localitatea Turceni are 3,38 cazuri la mia de locuitori.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Cloudy
06:5818:18 EET
Se simt: 3°C
Vânt : 0km/h S
Umiditate : 69%
Presiunea aerului: 1022.69mbar
Indexul UV: 1
VineriSâmbătăSun
16/4°C
8/-1°C
7/-3°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI