Connect with us

ACTUALITATE

FOTO: Continuă lucrările de asfaltare la Rânca

Postat acum

on

Continuă lucrările de asfaltare pe raza zonei montane Rânca, în ciuda temperaturilor ridicate. Lucrătorii Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu încearcă să finalizeze într-un timp cât mai scurt lucrările de reparații de pe cea mai frumoasă șosea montană din România, pentru ca turiștii să circule în cele mai bune condiții. S-au frezat până acum 15.000 de metri pătrați, care urmează să se asfalteze. De asemenea, se lucrează și la montarea de elemente de siguranță pe zonele unde necesită amplasarea acestora, pentru a crește gradul de securitate de pe Transalpina.

„Potențialul turistic al județului Gorj este enorm și aveam datoria să îl valorificăm în mod corespunzător, în folosul cetățenilor și a economiei județului”, a declarat prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan-Morega.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR