Connect with us

ACTUALITATE

FOTO: Acțiune de ecologizare a social democraților gorjeni de Ziua Pământului

Postat acum

on

De Ziua Pământului, PSD Gorj a organizat o amplă acțiune de ecologizare, la care au participat liderii organizației județene, alături de tineri social democrați de la Târgu Jiu și Bumbești Jiu, dar și membrii ai organizației PSD Bumbești Jiu. S-a acționat în Zona Gării din Bumbești Jiu, acolo unde au fost adunați zeci de saci de deșeuri.

Acțiunea face parte dintr-un proiect național al Partidului Social Democrat, fiind organizate campanii de ecologizare în toate județele țării. PSD face din protecția mediului o prioritate de prim-rang! Nu  doar simbolic, ci și ca angajament politic esențial, PSD acționează pentru o Românie mai curată, mai verde, mai sănătoasă și o economie mai puțin poluantă și mai sustenabilă!

”Este o acțiune menită să marcheze determinarea și implicarea PSD în protejarea mediului, reducerea poluării și asigurarea unor condiții de viață cât mai sănătoase pentru comunități și pentru locuitori. Noi, cei de la PSD Gorj, am dorit să marcăm Ziua Pământului printr-o serie amplă de acțiuni pe parcursul câtorva zile, care au drept scop ajutarea mediului înconjurător. Au avut loc plantări de arbori  la Brănești, alături de echipa PSD din localitate, iar astăzi am acționat în zona Bumbești Jiu. Le mulțumesc colegilor mei pentru implicare și sunt convins că nu ne vom opri aici. Gorjul este un județ frumos, care trebuie să se mențină curat”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR