Connect with us

ACTUALITATE

Fostul președinte al Asociației Foștilor Deținuți Politici Gorj, obligat să plătească daune morale de 1500 de euro

Postat acum

on

Ștefan Geamănu, fostul președinte al Asociației Foștilor Deținuți Politici Gorj a pierdut un proces civil, intentat de un luptător în rezistența comunistă. Este vorba despre Constantin Țăpuș, un târgujian care l-a dat în judecată pe Geamănu și a obținut de la acesta 1500 de euro și 2100 de lei, plata cheltuielilor de judecată.

De altfel Țăpus a fost cel care a contestat realegerea lui Geamănu în funcția de conducere a asociației, asta în 2019.De altfel, asociația a fost condusă timp de două mandate de Ștefan Geamănu, condamnat pentru evaziune fiscală. Geamănu nu întrunea condițiile de etică să conducă organizația dovadă că a demisionat apoi din funcție. El a mai făcut cu ani în urmă, același lucru, la prima condamnare care nu era definitivă. Împotriva lui Geamănu s-a făcut și o plângere la vârful asociației, motivându-se că acesta urmare a problemelor sale penale nu are calitate să ocupe funcția de conducere. Presa vremii scria, în urmă cu doi ani, că erau voci care susțineau că lui Geamănu i s-a impus retragerea din funcție, în timp ce secretariatul filialei de la Gorj susținea că președintele și-a dat demisia.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR