Connect with us

POLITICĂ

Fostul director al spitalului, supărat că primarii nu au masterate

Postat acum

on

Fostul director al Spitalului Județean Târgu Jiu, Gigel Capotă, a început să facă politică, mai mult pe rețelele de socializare, ce-i drept. Ultima idee exprimată în spațiul public de Gigel Capotă este aceea că primarii ar trebui să aibă masterat în administrație. „Functia de primar, este conform Codului Administrativ (O.U.G. 57/2019) functie de demnitate publica, care exercita ( atenție), functia de ordonator principal de credite, fiind singura unde nu se cere sa ai un masterat în administrație publică sau cursuri de administratie publica necesare pentru a cunoaste notiunile elementare ale unei functii de asemenea importanta. Întrebare: Ca sa nu ne mai vaitam de lipsa de viziune administrativa a majoritatii primarilor, cine are interesul să omită prin lege această cerință?”, se întreabă Capotă.

Fostul manager de spital, care a fost subiectul unor știri mondene, ce prezentau viața extraconjugală a acestuia, a intrat în politică, după ce a rămas fără funcția din unitatea medicală. A primit, în schimb, o funcție politică, în PER, formațiunea în care s-a înscris.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Lideri sindicali, la protestul PER

Postat acum

on

De către

Sindicaliști din CEO au participat, azi, la în protest politic, organizat de Partidul Ecologist din România (PER). Motivul protestului a fost asocierea dintre OMW și CEO. La „adunarea” din Piața Prefecturii din Târgu Jiu au fost prezenți și lideri ai Federației Muncii, in frunte cu Constantin Crețan. Acesta nu a motivat prezența la acțiunea politică și nici dacă este membru de partid.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Simion îl acuză pe ministrul Energiei de abuz în serviciu

Postat acum

on

De către

Liderul AUR, George Simion, l-a acuzat, sâmbătă, la Târgu-Jiu, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, că este vinovat de abuz în serviciu în cazul accidentului de la Cariera Jilţ Sud, soldat de trei morţi şi zece răniţi. „Cineva trebuie să plătească pentru morţii de la Cariera Jilţ şi, în primul rând, Virgil care a venit şi a spus că nu ştia care sunt condiţiile de muncă. N-a văzut că depozitele de cărbune sunt goale, că toţi politicienii din Gorj parazitează CE Oltenia? (…) La momentul accidentului, Complexul Energetic Oltenia nu avea conducere legală, erau doar doi directori. Nu se înţelegeau la şpagă, care de la PSD, care de la PNL să-i nominalizeze pe ceilalţi trei. Nu avea coducere CEO în momentul producerii accidentului, de asta Virgil Popescu este vinovat de abuz în serviciu, de moartea celor trei fraţi ai noştri. Era un cult al minerului care intra în mină să dea ţării cărbune, acum e batjocură!” a declarat liderul AUR.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

George Simion a cumpărat mere în Piața Centrală din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Liderul AUR, George Simion, a fost până în urmă cu o jumătate de oră în Piața Centrală din Târgu Jiu. O pensionară i-a oferit flori, în timp ce George Simion a cumpărat, de la un comerciant, mere roșii.

Președintele AUR a întrebat comercianții dacă mai sunt cumpărate produsele românești.

Nenumărate persoane l-au abordat în piața pe George Simion. Acum, liderul AUR susține o ședință de lucru cu AUR Gorj la Muzeul Județean din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR