Connect with us

POLITICĂ

Fostul director al spitalului, supărat că primarii nu au masterate

Postat acum

on

Fostul director al Spitalului Județean Târgu Jiu, Gigel Capotă, a început să facă politică, mai mult pe rețelele de socializare, ce-i drept. Ultima idee exprimată în spațiul public de Gigel Capotă este aceea că primarii ar trebui să aibă masterat în administrație. „Functia de primar, este conform Codului Administrativ (O.U.G. 57/2019) functie de demnitate publica, care exercita ( atenție), functia de ordonator principal de credite, fiind singura unde nu se cere sa ai un masterat în administrație publică sau cursuri de administratie publica necesare pentru a cunoaste notiunile elementare ale unei functii de asemenea importanta. Întrebare: Ca sa nu ne mai vaitam de lipsa de viziune administrativa a majoritatii primarilor, cine are interesul să omită prin lege această cerință?”, se întreabă Capotă.

Fostul manager de spital, care a fost subiectul unor știri mondene, ce prezentau viața extraconjugală a acestuia, a intrat în politică, după ce a rămas fără funcția din unitatea medicală. A primit, în schimb, o funcție politică, în PER, formațiunea în care s-a înscris.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR