Connect with us

EVENIMENTE

Focar Covid la spitalul din Târgu Jiu

Postat acum

on

Este focar Covid la spitalul din Târgu Jiu. Informația a fost confirmată de reprezentanții unității. „În Secția Medicină Internă I, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu (clădirea de pe strada Progresului), există un focar de infecție SARS CoV-2 în evoluție, atât în rândul personalului secției, cât și în rândul pacienților internați. Un medic și doi asistenți depistați pozitivi la coronavirus se tratează la domiciliu, un pacient a fost externat la cerere, fiind în izolare la domiciliu, iar alți trei pacienți pozitivi au fost transferați la Secția Boli Infecțioase”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.
Internările în această secție vor fi suspendate pe o perioadă de cinci zile, pentru a putea fi luate toate măsurile necesare de limitare a focarului. Conducerea anunță că, în perioada 21 – 26 ianuarie 2022, pacienții vor fi redirecționați spre Secția Medicină II din clădirea unității situată pe strada Tudor Vladimirescu sau spre alte unități medicale din județul Gorj.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Tinerii care au înjunghiat două persoane, în plină stradă, la Tg Jiu, acuzați de tentativă de omor

Postat acum

on

De către

Doi tineri sunt cercetați pentru tentativă de omor, după ce, în week-end, au înjunghiat două persoane, pe strata Nicolae Titulescu din Târgu Jiu. Victimele au ajuns la spital, cu plăgi în abdomen și fesă, iar medicii au stabilit că au nevoie de până la 40 zile de îngrijiri medicale. „Din materialul probatoriu administrat până în prezent a rezultat că în noaptea de 14/15.05.2022, în jurul orelor 01:00 – 01:30, la trecerea de pietoni  situată pe str. Nicolae Titulescu, din mun. Tg-Jiu, în zona staţiei de taxi, suspectul C.M.L. a lovit cu piciorul în autoturismul marca Ford K, condus de  martora G.M.M., iar  după ce autoturismul a oprit pentru ca ocupanţii să ceară explicaţii agresorilor, suspecţii C.R.N. şi C.M.L. s-au năpustit asupra persoanelor vătămate S.C.C. şi P.G.A., care coborâseră de pe bancheta din spate a autoturismului, lovindu-i cu pumnii şi picioarele în diferite zone ale corpului. În această împrejurare, suspectul C.R.N. a  înjunghiat cu un cuţit în abdomen pe victima P.G.A., cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile îngrijiri medicale şi au pus în primejdie viaţa, perosna vătămată fiind transportată la spital şi supusă unei intervenţii medicale de urgenţă. În aceleaşi împrejurări, suspectul C.R.N. a înjunghiat-o şi pe victima S.C.C., în zona fesei stângi, producându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 16 – 18 zile îngrijiri medicale”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A distrus mașina soției, din răzbunare

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Aninoasa, a fost reținut, după ce a distrus mașina soției, să se răzbune că a cerut ordin de protecție împotriva lui.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, la data de 13 mai a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Turburea, a încălcat prevederile ordinului de protecție, emis împotriva sa de Judecătoria Târgu Cărbunești, la data de 9 februarie a.c., cu o valabilitate de 4 luni, prin aceea că s-a întâlnit cu soția sa și, în urma unei discuții contradictorii, acesta ar fi  amenințat-o pe soția sa și ar fi distrus geamurile de la portierele din față, precum și una dintre oglinzile autovehiculului parcat, în care se afla femeia”, a transmis IPJ Gorj.

Ulterior, fata de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânără rănită în mașina răsturnată, transportată cu elicopterul Smurd, la București

Postat acum

on

De către

O tânără de 20 de ani, rănită în accidentul produs noaptea trecută, în localitatea Țicleni, a fost transportată, azi, cu un elicopter Smurd, la un spital din București. Fata a suferit leziuni la coloană, ea fiind una din cele patru victime din accident. Mașina în acre se aflau a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Toți cei patru răniți sunt tineri, care își petreceau week-endul împreună.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR