Connect with us

SPORT

Florin Mergea deschide o academie de tenis! Pe 1 iunie

Postat acum

on

„Aici, la Târgu Jiu, unde totul a început cu clubul de tenis Elite, am crescut frumos și este timpul pentru următorul pas: deschidem împreună porțile Academiei de Tenis Florin Mergea. Începem de ziua lor, a copiilor, 1 iunie 2022, pentru ca de acolo pornește totul, din copilărie. Alături de echipa mea voi ghida fiecare pas al lor spre înalta performanță, ținând cont de fiecare aspect al personalității lor și al calităților lor atletice”, a transmis cunoscutul tenismen Florin Mergea.

„Experiența m-a învățat că înainte de a deveni jucător de top mondial trebuie sa fii un om complet”, a mai spus sportivul.

Pentru detalii și înscrieri, cei interesați pot apela la acest număr de telefon: +40767298919

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Au început finalele la baschet. 12 echipe de top, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

De azi, a început, la Târgu Jiu, Turneul Final de baschet feminin. Ferația Română de Baschet organizează în perioada 4-8 mai, la Târgu Jiu, finalele la categoria U13. Cele mai bune 12 echipe din țară se vor întrece pe parchetul Sălii Sporturilor. Este primul Turneu Final de baschet feminin disputat la Târgu Jiu. Pe lângă CSM Târgu Jiu, la startul competiției s-au aliniat și reprezentantele cluburilor CSS Alexandria, Sportul Studențesc București, ACS Rookies Oradea, CS Olimpia București, ACS Dan Dacian București, LT Lucian Blaga Reghin, CSS Sibiu, ACS Gladius Târgu Mureș, ACS NBS Cluj Napoca, ACS Smart Baschetball Team Cluj și CS Universitatea Valbon Arad. ”Mă bucur că am reușit performanța de a ajunge aici și vreau să le felicit încă o dată pe aceste fete minunate pentru ceea ce au reușit în acest sezon. Acum vom avea ocazia să vedem cât de departe putem să mergem în această competiție. Echipa noastră va întâlni cele mai bune echipe din țară la acest nivel de vârsta și cu siguranță, mai ales că jucăm pe teren propriu, fetele vor încerca să dea totul pe teren pentru a obține un loc cât mai bun. Am încredere în aceste fete, care au demonstrat că se pot lupta de la egal la egal cu orice echipă și cred că vom face o figură frumoasă. Principalul obiectiv este calificarea în 1-8, iar după aceea, în funcție de locul ocupat, dacă se poate, de ce nu să atacăm locurile 1-4”, a declarat Laurențiu Răuț, antrenorul CSM Târgu Jiu U13.

Continuă să citeşti

SPORT

Campionat național de atletism la Târgu Jiu, în weekend

Postat acum

on

De către

În week-end, municipiul Târgu Jiu va fi gazda Campionatelor Naționale de Seniori și Seniori U23 – 5.000 m și 10.000 m, masculin și feminin, a anunțat, azi, Ion Bură, membru în Consiliul Federal al Federației Române de Atletism și președinte al Comisiei Naționale de Cros, Marș, Marathon și Alergare Montană. Competiția națională va avea loc în perioada 30 aprilie – 1 mai 2022. Tot atunci, Târgu Jiul va mai găzdui competiții Grand Prix de suliță și 800 m masculin, la inaugurarea competițiilor de atletism pe noua arenă gorjeană.
Continuă să citeşti

SPORT

Baschetbalist al CSS Târgu Jiu, desemnat cel mai bun recuperator din turneul U15

Postat acum

on

De către

Federația Română de Baschet a trimis o adresă Clubului Scolar Sportiv Tg-Jiu prin care anunță CSS că Matei Octavian Staicu, component al echipei de U15 M, participantă la turneul final și clasată pe locul VII, a fost desemnat, în urma sondajelor și a statisticii jocurilor în care a evoluat, drept ,,CEL MAI BUN RECUPERATOR” al turneului final U15 M, ediția 2021-2022.

Nominalizare a bucurat reprezentanții clubului care i-au urat felicitări lui Matei și mult succes în carieră !

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR