Connect with us

EVENIMENTE

Firmă de gunoi, amendată cu 50.000 de lei

Postat acum

on

Firma care administrează stația de transfer al deșeurilor din Novaci a fost amendată de Garda de Mediu, cu 50.000 de lei. ”Deoarece măsurile pentru combaterea disconfortului olfactiv, dispuse de comisarii Gărzii de Mediu Gorj, nu au fost duse la îndeplinire de către operatorul de salubrizare care exploatează stația de transfer deșeuri Novaci, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 50 000 lei fiindu-i stabilit un nou program de măsuri” anunță inspectorii Gărzii de Mediu. Mai multe familii din satul Pociovalişte, oraşul Novaci, s-au plâns de mirosul de la staţia de sortare, construită din fonduri europene.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Bălești: S-a răsturnat cu mașina și a abandonat-o la locul accidentului! Poliția nu a fost sesizată

Postat acum

on

De către

Un autoturism a ieșit din decor și s-a răsturnat pe plafon. Totul s-a petrecut în cursul nopții, cu siguranță pe fondul vitezei excesive. Mașina a fost abandonată însă la locul accidentului, în zona Fântână lui Coșbuc de la Bălești. Localnicii și sesizat poliția când au găsit mașina fără șofer, la marginea drumului. Polițiștii fac verificări după ce, ajunși la fața locului, nu ai găsit acolo nicio persoană.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp pe raza comunei Bălești. La Tămășești sunt mai multe echipaje de ambulanță și SMURD, iar martorii susțin că în accident ar fi implicate mai multe mașini dar și că sunt victime ce vor fi transportate la spital.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A intrat din plin într-o nacelă elevatoare

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc la Bârsești în această dimineață. Un șofer neatent a lovit, din plin, o nacelă elevatoare parcată, conducătorul auto alegându-se cu pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR