Connect with us

ACTUALITATE

Face economie la iluminatul public, dar a „uitat” pornite luminițele de Crăciun

Postat acum

on

Bătaie de joc, pe banii publici, la Scoarța. Primarul, care anunța, în urmă cu câteva luni, că este nevoit să oprească iluminatul public, pentru a face economie, din cauza creșterii prețurilor, a menținut în funcțiune și acum instalațiile ornamentale stradale de Crăciun. Pe străzile din comună, decorațiunile luminoase sunt aprinse pe toată durata nopții, asta deși sărbătorile au trecut de mult. Miile de luminițe colorate luminează ca în vremurile bune, ca și când la Primăria Scoarța nu s-ar fi auzit de criză și de prețurile mari, care împovărează bugetul local. Gestul este cu atât mai mult o aroganță, cu cât edilul Ion Stamatoiu anunța, în toamnă, că reduce programul pentru iluminatul stradal, cu câteva ore. „Am decis ca iluminatul să fie întrerupt trei ore, iar când noaptea se va mări și vom opri dimineața iluminatul stradal la ora 7.00 să ne dăm cu o oră în urmă și să îl întrerupem de la miezul nopții”, spunea Stamatoiu, în urmă cu trei luni, când edilul anunța că va renunța și la unele investiții.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR