Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Expertiza în dosarul Sărăcin vs Budulan/Dinculescu făcută pe genunchi, după doi ani și jumătate

Postat acum

on

Cazul lui Florin Sărăcin, târgujianul care locuiește pe Aleea Sfântu Dumitru în municipiu, avându-i drept vecini pe Budulan Ovidiu, soțul Marianei Budulan-fosta directoare la de la Direcția de Taxe și Impozite Târgu Jiu, și pe Dinculescu Constantin, soțul fostei directoare a Casei de Pensii Gorj, Dana Diculescu, demonstrează cât de sinuoase sunt căile justiției dar, mai ales, cât de dificil este să demonstrezi, chiar și printr-o expertiză tehnică judiciară, că terenul său a fost îngustat și redus la  peste jumătate, prin acțiunile celor doi vecini.

Și asta pentru că, expertul stabilit de instanță, Toaxen Ion, eliberează raportul de expertiză pentru Judecătoria Târgu la, atenție!!!, doi ani și jumătate de la măsurătorile făcute în teren, alături de cele trei părți. Asta, la avertismentele repetate ale instanței..

Toaxen eliberează însă un raport de expertiză făcut pe genunchi, potrivit reclamantului, care nu poate ascunde însă că terenul omului a intrat la apă, de la 2900 mp, ce apar în documentele Primăriei Târgu Jiului în 1997, la 1238 de mp cât are Sărăcin în prezent.

Procesul lui Sărăcin cu cei doi vecini este pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu, instanță de fond, de trei ani de zile, iar timpul pierdut i se datorează expertului care a ținut procesul în loc pentru raportul de expertiză depus abia în aprilie. Lui Toaxen i-au trebuit doi ani și jumătate să întocmească un raport de nici patru foi, în care mai că învinuiește reclamantul că nu i-a pus la dispoziție documentul cu tarlaua 200, care era însă, de la inceput, la dosar.

Lui Florin Sărăcin, simplu salariat la Artego, nu îi rămâne decât să depună obiecțiuni la raportul de expertiză și să spere că instanța de fond va pune în balanță atât întârziere din dosar cât și documentele depuse de el care atestă, fără echivoc, că terenul său, moștenit de la părinți a fost transformat din dreptunghi într-un triunghi, după ce ambii vecini au intrat abuziv pe terenul său, făcând să dispară, peste noapte, peste 1600 de mp.

Omul a cheltuit până acum aproape 5000 de lei și a pierdut trei ani în care a încercat să își facă dreptate și să își reîntregească terenul, proprietate personală, pe care și-a ridicat casa și unde locuiește. Vecinii nu au recunoscut niciodată până acum că ar fi greșit în ce privește limitele proprietăților și ar fi intrat pe terenul omului pentru a-și ridica vilele.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Spitalul Novaci: Directorul Financiar Contabil, salariu de peste 28.000 de lei brut lunar! Este mai mare decât al managerului

Postat acum

on

De către

Spitalul Novaci a publicat lista veniturilor personalului unității medicale la finalul lunii martie a acestui an. Conform situației în cauză, cel mai mare salariu din unitate îl are directorul financiar contabil, adică 28.763 de lei brut, urmat la ceva distanță de managerul unității medicale, care încasează 20.101 lei brut.

Un medic al spitalului încasează in jur de 15.000 de lei lunar brut, iar un medic șef de secție, peste 18.000 de lei brut. O îngrijitoare de curățenie încasează peste 4800 sau 5065 de lei brut. 5200 brut ia și un analist programator in timp ce inginerul peste 6500 de lei brut.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Mesaj cutremurător transmis de fiica unui angajat al CEO. FOTO

Postat acum

on

Mesaj cutremurător transmis de fiica unui angajat al Complexului Energetic Oltenia. Tânăra a trimis mesajul la o emisiune de la o televiziune locală și a întrebat un sindicalist dacă tatăl său va mai avea unde să lucreze. Fata mai are frați, iar mama le-a murit. Tatăl a rămas unicul întreținător al familiei sale. Dacă va rămâne fără loc de muncă, va dispărea singurul venit al familiei.

Este de amintit că sunt 1.800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia care au contracte încheiate pe perioadă determinată. Aceștia pot rămâne fără locuri de muncă, dacă nu le vor fi prelungite contractele.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Minerii pregătesc proteste la Casa de Pensii Gorj

Postat acum

on

Asociația Pensionarilor din Minerit și Energie „Mereu împreună” prin conducerea sa executivă va fi prezentă vineri la Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru a obține, pentru zilele următoare, aprobarea pentru mitinguri de protest la Casa Județeană de Pensii. Protestele sunt îndreptate împotriva tergiversării aplicării legii 197/2021 în cazul pensionabililor din CE Oltenia și a recalculării pensiilor pentru pensionarii eligibili pentru legea 197/2021.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR