Connect with us

ULTIMA ORĂ

EXCLUSIV! Ce au furat hoții dintr-o casă din Tg-Jiu e ALARMANT! Poliția îi caută de patru zile!

Postat acum

on

Hoții au pătruns, luni dimineața, într-o casă din cartierul Polata, au furat seiful, iar la câteva zeci de metri de locul jafului au reușit să-l deschidă, au luat ce îi interesa din el și l-au abandonat.

Pe lângă o sumă de bani și o cantitate de aur, hoții au luat și două arme de vânătoare cu muniția aferentă, pe care le-au găsit în seif.

Infractorii sunt încă în libertate de patru zile.

Cercetările, în acest caz sunt derulate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din IPJ, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Florin Cârciumaru, scos din arest și cercetat sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, va fi cercetat sub control judiciar. Reținut ieri după amiază, sub acuzația de mărturie mincinoasă, în dosarul spălării cu jet de apă sub presiune a operelor lui Constantin Brancusi, edilul va ieși din arest, în jurul orei 16:00.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

A găsit o sumă de bani și a dus-o la poliție. Ce i-a transmis păgubitului

Postat acum

on

De către

Gest apreciabil, al unui tânăr din municipiul Motru. A găsit bani în parcarea unui hipermarket, i-a dus la poliție și a anunțat pe rețeaua de socializare, ca păgubitul să știe unde să-i caute. „În seara de 28.11, în parcarea complexului Ghiocela, am găsit o sumă de bani. Cari i-a pierdut îi găsește la postul de poliție Motru”, a anunțat gorjeanul, care acum este apreciat de localnici și nu numai, zeci de mesaje fiind postate pe rețeaua de socializare.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR