Connect with us

ULTIMA ORĂ

EXCLUSIV! Ce au furat hoții dintr-o casă din Tg-Jiu e ALARMANT! Poliția îi caută de patru zile!

Postat acum

on

Hoții au pătruns, luni dimineața, într-o casă din cartierul Polata, au furat seiful, iar la câteva zeci de metri de locul jafului au reușit să-l deschidă, au luat ce îi interesa din el și l-au abandonat.

Pe lângă o sumă de bani și o cantitate de aur, hoții au luat și două arme de vânătoare cu muniția aferentă, pe care le-au găsit în seif.

Infractorii sunt încă în libertate de patru zile.

Cercetările, în acest caz sunt derulate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din IPJ, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident cu victimă la Buduhala!

Postat acum

on

De către

Accident acum la Buduhala, anunță participanții la trafic. Un echipaj de poliție dirijează circulația, in timp ce o ambulanță se afla la fața locului.

Se pare că un pieton ar fi fost acroșat de un autoturism.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plata taxelor și impozitelor, prin aplicație, la Mătăsari

Postat acum

on

De către

Începând cu data de 20.03.2023, Administrația Publică Locală a Comunei Mătăsari pune la dispoziția contribuabililor servicii de plată online a impozitelor și taxelor locale prin intermediul aplicației Avansis Mobile. Este un prim pas spre modernitate la primăria în care lucrurile bune au cam bătut pasul pe loc.

Această aplicație este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS și are ca scop facilitarea accesului cetățenilor din comuna Mătăsari la informațiile lor fiscale.

Utilizatorii vor putea accesa informații privind obligațiile de plată, starea documentelor depuse și vor primi notificări publice prin intermediul acestei aplicații. Procedura de conectare la Contul Fiscal se realizează prin CNP, adresă de e-mail și număr de telefon.

În plus, prin înregistrarea unui card bancar, contribuabilii vor putea achita în câteva secunde toate datoriile către bugetul local, inclusiv taxe, impozite, amenzi sau alte obligații de plată.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Cutremur puternic în Gorj!

Postat acum

on

Un cutremur puternic a avut loc în urmă cu puțin timp în Gorj. Seismul a avut o magnitudine de 4,9 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri, potrivit INFP. Elevii din câteva școli din Târgu Jiu au fost evacuați din sălile de clasă.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR