Connect with us

EVENIMENTE

Energetician CEO mort de ziua lui, în urma unui infarct

Postat acum

on

Un salariat al SE Ișalnița a decedat în cursul nopții, urmare a unui infarct. Decesul a fost anunțat de către liderul de sindicat Manu Tomescu, care face public astfel decesul cu numărul opt al unui salariat CEO pe anul 2022.

„Colegii de la Termocentrala Ișalnița îmi scriu și mă roagă să fac o postare despre colegul nostru care a murit azi-noapte în urma unui infarct, în timp ce era internat în spital, având o boală foarte gravă. Este vorba despre energeticianul Licuț Florin, în vârstă de 52 de ani, care lucra ca operator la Secția Chimică din Termocentrala Ișalnița. Colegii spun că ieri a fost chiar ziua lui de naștere și împlinise 52 de ani, având 34 de ani de vechime în termocentrală. Dumnezeu să-l odihnească!Condoleanțe familiei!”, a scris, cu părere de rău, sindicalistul CEO.

În luna ianuarie, șapte salariați ai CEO au decedat fie urmare a unor boli profesionale, fie în accidente de muncă. Angajații așteaptă intrarea în vigoare a legii care reduce vârstă de pensionare pentru angajații companiei, lege promulgata dar care nu își produce efectele pentru salariați.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr prins după ce a furat bicicleta unui bărbat

Postat acum

on

De către

Un tânăr a fost prins de polițiști, după ce a furat bicicleta unui bărbat, pe care o lăsase asigurată cu un sistem tip cablu de balustrada blocului. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din  municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”,

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR