Connect with us

EDUCAȚIE

Elevi din Gorj medaliați la Olimpiada de Tehnologie a Informație

Postat acum

on

0 Shares

La Olimpiada de Tehnologie a Informației, etapa națională, susținută la Slobozia, în perioada 23-26 mai, din lotul județului Gorj au făcut parte 8 elevi, însoțiți de către domnul profesor Olaru Valentin.
Componența lotului a fost:
– Ecobici Bogdan Mihai, clasa a 9-a, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, profesor coordonator Olaru Valentin;
– Frîntu Andrei, clasa a 10-a, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, profesor coordonator Dabelea Daciana Oana;
– ⁠Mișcodan Daniel Ștefan, clasa a 10-a, Colegiul Național „George Coșbuc” Motru, profesor coordonator Giogescu Emilia;
– ⁠Petroniu Christian Andrei, clasa a 10-a, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, profesor coordonator Popescu Sanda Mihaela;
– ⁠Tutunaru Darius Mihai, clasa a 10-a, Colegiul Național „George Coșbuc” Motru, profesor coordonator Giorgescu Emilia;
– ⁠Bululete Costinel Damian, clasa a 12-a, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, profesor coordonator Olaru Valentin;
– ⁠Dăiana Maria Iuliana, clasa a 12-a, Liceul Teoretic Novaci profesori coordonatori Maricoiu Cosmin și Țăpârdea Simona;
– ⁠Dobroiu Ștefan Alexandru, clasa a 12-a, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” Peștișani, profesor coordonator Iliescu Marinela.
,,Elevul Frîntu Andrei, clasa a 10-a, de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, coordonat de către doamna profesor Dabelea Oana Daciana, a obținut Premiul III, la secțiunea TIC, Medalia de aur și Premiul Special pentru originalitate și creativitate în rezolvarea unui subiect.
Eleva Dăianu Maria Iuliana, clasa a 12-a, Liceul Teoretic Novaci, coordonată de către doamna profesor Țăpîrdea Simona și domnul profesor Maricoiu Cosmin, a obținut Medalia de bronz”, a comunicat I.S.J Gorj.

0 Shares
Publicitate

EDUCAȚIE

Proiect antidrog, la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”:  *„Poate mâine sunt iar… Eu”*

Postat acum

on

De către

Liceul de Arte”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu va desfășura, miercuri, cu începere de la ora 11.00 un proiect inedit antidrog. Este vorba despre un teatru social, creația fiind colectivă.

Potrivit profesorului Pompiliu Ciochia, actorii au vârste cuprinse între 16 – 19 ani și studiază la Liceul de Arte „Constantin Brăiloi”, specializarea Arta actorului. Proiectul se desfășoară în liceele din județul Gorj și în spații neconvenționale (cafenele, baruri, parcuri). „Evenimentul reprezintă un semnal de alarmă al tinerilor împotriva consumului de droguri. Fiind o problemă atât de actuală, abordată prin tot felul de metode, considerăm că educaţia non-formală ar fi cel mai potrivit mijloc de a ridica nişte semne de întrebare asupra acestui subiect”, anunță organizatorii.

Coordonatori proiectului sunt:

– Pompiliu Ciochia, instructor educație extrașcolară la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”;

– ⁠Tedi Popescu, actor la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu

Parteneri în proiect sunt:

Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Inspectoratul de Poliție Gorj, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog GORJ – structura teritoriala a AGENTIEI NATIONALE ANTIDROG din cadrul MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Fiica cea mică a primarului Romanescu, absolventă de gimnaziu

Postat acum

on

De către

Roberta, fiica mea cea mică a primarului Marcel Romanescu și-a finalizat studiile gimnaziale la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. Edilul local, din postura de părinte, a participat la ceremonia de absolvire a fiicei sale, alaturi de ceilalți aparținători.  Evenimentul din viața colegiului și a absolvenților săi a fost organizată la Stadionul „Constantina Diță”.

Marcel Romanescu a anunțat totodată că mâine, de la ora 22:00, le va oferi tuturor absolvenților un concert CONNECT-R pe scena amplasată pe stadion, cu ocazia ceremoniilor de absolvire dedicate învățământului liceal.

Complexul de evenimente a început ieri, cu elevii de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, iar săptămâna viitoare, pe 11 și 12 iunie, este rândul școlilor gimnaziale.

F”elicitări tuturor absolvenților și cadrelor didactice! Vă doresc succes în tot ceea ce v-ați propus”, a transmis primarul Romanescu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Au ajuns echipamentele IT pentru Școala Gimnazială din Glogova

Postat acum

on

De către

Autoritățile locale din Glogova au anunțat, în urmă cu puțin timp, că au sosit astăzi, 4 iunie, noile echipamente pentru unitatea de învățământ de pe raza localității.

,,Încă din primele zile de mandat am avut ca prioritate modernizarea școlilor ce aparțin comunei Glogova. Începând de astăzi au sosit noile echipamente IT și am montat prima tablă inteligentă în una din sălile de clasă a Școlii Gimnaziale Prof. Nicolae Caranda. Doresc mult succes la învățătură tuturor elevilor din comuna noastră”, a transmis primarul localității Glogova, Alpredi Gheorghe.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!