Connect with us

EVENIMENTE

Elevă de 11 ani din Bustuchin, lovită cu palmele și cu un corp dur de concubinul mamei sale

Postat acum

on

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bustuchin au fost sesizaţi de către directorul unei instituții de învățământ, din localitatea Bustuchin, cu privire la faptul că o elevă, de 11 ani, din aceeași localitate, a fost agresată fizic de concubinul mamei sale. Este vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Crasna, care a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la data de 10 octombrie, în timp ce minora se afla la locuința de domiciliu, din localitatea Bustuchin, ar fi fost lovită cu un corp dur, dar și cu palmele de către concubinul mamei sale, fiindu-i provocate leziuni.

Polițiștii au întocmit formular de evaluare a riscului atât pentru minoră, cât și pentru mama acesteia. Minora a fost introdusă într-un centru de primire, în regim de urgență, cu acordul mamei sale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR